good morning sunshines !

blev väckt vid 10 av familjen , skulle tydligen upp för vi skulle till mamma, men jag vägrade så jag låg kvar och dom åkte hahaha (a). får väl gå dit sen när jag har fixat mej lite.
ska berätta lite kortfattat om igår; bilen åkte härifrån klockan 6 på morgonen så vi gick alltså upp vid 5 ! sov i bilen hela den 4 timmars långa resan. sen kom vi dit och hyrde skidor och sånt shit. sen vare bara att åka. det var jättekul att åka , verkligen och jag har ju inte gjort det på så länge . längtar till romme faktiskt ! (:
tråkiga bilder men bättre än inget,
 

och idag är det nyårsafton ! ikväll spenderas med ester - och massa andra antagligen .och ester; blir det verkligen lugnt ikväll ? det är ju nyår förfan :) äh vi får väl se. men en sak är säker - vi ska inte smälla smällare ! för jag hatar smällare , dom är läskiga och jobbiga, det tkr nog vi båda om jag minns rätt.
mobbat att skriva om allt dedär i bloggen , haha. men jaja . gott nytt år / Linnéa

Rubrik

eh ja men tjenare sverige, har ni haft en bra dag ?
det har jag iallafall ! drog och träffa lina vid sollentuna station vi typ halv 2, och då skulle vi ut och tågluffa ! haha, vi har inga liv. Men aja, vi åkte iallafall först till märsta eftersom lina aldrig hade varit där. Sen tog vi tåget tillbaka mot södertälje, och där satt vi, ett bra tag och bara snacka skit. När vi va i älvsjö började vi tröttna på folket på vårat tåg. Nej men ärligtalat orkade vi inte, utan tog första tåget hem tillbaka till sweet sollentuna. Vi åkte hem till Lina och kollade på OC, andra sesongen. Har inte kollat så mycket på det förut, men jag vet att ni vet en annan person som va helt galen i OC förut; (linnéa). hah, sant.

Kom hem, åt middag, satte mig vi datan, märkte att internetet hade damp, försökte laga internetet, skriker på mamma om hjälp, får inget svar, undrar vart mamma tagit vägen, kommer på att hon gått till linnéas mamma och skulle snacka om nyår med henne, sätter mig i soffan och bablar i telefon, hör att mamma ropar att hon går till grannen, följer med, snackar lite skit, och nu sitter jag här. jaa, det va min kväll lite kortfattat, hahahha !

well, imorgon är det nyårsafton. Ingen som missat det hoppas jag ? Ska slagga hos linnéa, och kvällen tillbringar vi väl troligen utomhus. och nej, det blir inget krök ! Det blir ett lungt och nyktert nyårsafton. men aja, ring oss om du har vägarna förbi viby, för vi har nog ingenting speciellt för oss.

Lite sliten bild på mig,
men vadfan, jag bjuder !
/Esteter

Tack morsan...

... för att du väckte mig klockan halv 8 ! typ precis när jag hade somnat, nej men nästan, somnade typ halv 4. Jaja nu tänker ni, men varför somnade du inte om ? Joo, för den första så går det en väg typ 5 meter utanför mitt fönster, och på en tisdags morgon går det väldigt många bussar. För det andra så var det för ljust för att somna om, För det tredje så skrammlade mamma i köket. Och för det fjärde så vet alla att det är jävligt svårt att somna om om man en gång redan har vaknat. Så mamma, tack för att du förstörde min dag. Hade jag fått sova hade jag liksom sovit fem, sex timmar till.

Idag ska jag vara med Lina Karlsson. Och hon vaknar typ 1, så det är bara att vänta på att hon ska smsa mig. Well, har typ ingenting mer att skriva om. Lägger in lite bilder jag tog igår med min underbara kamera.

 
 
haha, dom 2 sista bilderna är på min katt, skit fina, iknow. menmen.
ha en jättebra dag ! /Ester

slarvigt snabbt inlägg

kom nyss hem från hovet , där jag har kollat på aik hockeymatch mot Västerås. aik vann självklart med 5-1, riktigt  kul match faktiskt . och jag har ju börjat gilla aik hockey mkt mer än aik fotboll. så det är kul (:
och innan det var jag ju med ester i stinsen som hon sa , vi gick typ bara och degade , haha . men roligare än att sitta hemma.
imorse var jag som sagt och åkte skridskor på norrvikens isen. det gick jättebra och det var faktiskt jättekul , mahah (:
imorrn blir det skidor i Gesundaberget, så ska upp klockan 6 imorrn så det är nog bäst att jag sover nu. och jag kommer inte blogga imorrn, men ha det bra
pussokram Linnéa

min underbara tröja


oh, så underbart skön. hahah, typ 149 kronor på H&M

Godkväll

Tjohej lever pastej !
hahah, är på jävligt bra humör, vet inte varför. Men aja, har varit i stinsen hela eftermiddagen med Linininnéa, hähä. Köpte bara ett rött läppglans. Men sen när mamma kom och skulle typ lämmna tillbax några kjolar, så köpte jag en tröja. Bild kommer sen, orkar inte lägga in dom just nu. Men aja.

Imorgon ska jag vara med Lina Karlsson, vet inte vad vi ska hitta på, men någonting blir det iallafall. hahah. Skriver ett till inlägg senare, och bilder på min über sköna tröja, hähä.

Kisses Ester

godmorgon !

idag blir det skridskoåkning för mej då. det kommer att bli kul faktiskt , och skönt att röra lite på sig också. 
efter det kanske jag ska vara med ester en stund, får väl se vad vi gör.

vi försöker fixa våran design förresten , den börjar bli rätt så bra . men den är inte klar ännu ,hoppas att den blir fin iallafall. ehm.. har ingenting mer att skriva, haha blev ett kort inlägg . men jaja , ha det bra .
Linnéa


rasistiskt mot blondiner :(

[x] Ett tuggummi har fallit ut min mun när jag pratat 
[ ] Ett tuggummi har fallit ut min mun när jag INTE pratat
[x] Jag har gått in i en glasdörr/fönster
[ ] Jag har gått ut/gått in i ett fordon som ännu är i förelse
[x] Jag har skrattat åt något som jag börjat tänka på och då har folk tittat konstigt på mig
[x] Jag har gått in i ett träd
[x] Jag har försökt slicka mig på armbågen
[x] Jag visste inte att Alfabetssången och blinka lilla stjärna har samma melodi
[x] Jag försöker just sjunga dom
[x] Jag har snubblat i mina skosnören och ramlat (!!!!!)
[ ] Jag har blivit kvävd i mitt eget spott
[ ] Jag har sett Matrix men förstår den ännu inte
[x] Jag är/har varit blond
[x] Folk har kallat dig senreagerad.
[x] Jag har i misstag fått något att fatta eld.
[ ] Jag har försökt att dricka något men märkt att de kommit från din näsa
[x] Jag har dreglat i sömnen.
[x] Jag har somnat på en lektion.
[x] Om någon säger "fjärt" så skrattar jag. - beror på vem som säger det och hur , haha (:
[x] Ibland märker jag att jag inte tänker
[x] Jag har börjat berätta något men sen glömt vad det var
[ ] Det händer att folk går iväg från mig och himlat med ögonen
[ ] Jag blir ofta ombedd att höra efter min inre röst
[x] Jag räknar med fingrarna fast det är ett enkelt tal som t.ex. 7+9
[ ] Jag har ätit ett kryp.
[ ] Jag gör den listan fast jag egentligen skulle göra något viktigare
[x] Jag har klätt på mig kläder på fel håll
[x] Jag har sökt efter något väldigt länge men sedan märkt att du har det i handen eller fickan
[x] Jag har skickat kedjebrev för att jag varit rädd för "om du inte gör detta" - förbannelsen. 
[x] Jag har tappat fat, glas eller bestick.
[x] Jag använder ordet "smart"
[x] Jag använder ordet "coolt"
[ ] Jag ser döda människor och de är mina enda vänner
[ ] Mina vänner svär inte.
[ ] Jag slår i mitt huvud om jag gör bort mig.
[x] Jag har fallit av en stol
[ ] Jag ligger ibland och försöker få fram figurer ut takets mönster. -
[x] Jag säger "ööööh??" flera gånger om dagen
[ ] Jag använder miniräknare för att räkna ut hur många poäng blond jag är nu.

HAR DU 20 P ELLER MER ÄR DU BLOND!

Jag fick 25 poäng - blondin
men det stämmer ju eftersom jag är blondin . fast det här hade ingenting att göra med det ?

jättegammal bild :)

shopping for labels, shopping for love...

yees ! Mamma har äntligen bokat våran kina resa. Så då blir det Peking 9/3 - 17/3 2009. Ska bara shoppa en massa fejkade märkes kläder, muahaha. I'm so excited, hähä. aja, det ska bli grovt kul ialllafall !

Ciao, Ester

vintern är här på riktigt, utom snön..

sitter här och försöker komma på något att skriva om.. kommer inte på någonting alls , asså verkligen ingenting. jag har inte gjort något speciellt så jag kan inte berätta om det, men jag kan berätta vad som händer i veckan kanske (:
imorrn ska vi vara hos pappa igen tydligen , och vi ska åka skridskor.. visst det är kul , men jag orkar inte.. sen på tisdagen skulle vi åka och åka skidor ! i gesunda tror jag det hette . det ska nog bli kul iallafall , jag älskar att åka skidor !


fjällen förra året va bäst ! (:



E S T E R

Dagens humör: trött
Dagens borde: städa
Dagens frisyr: slarvig knut
Dagens klädsel: mjukis brallor, t-shirt och adidas jacka
Dagens materiella vill ha: pengar
Dagens längtan: kina 9/3
Dagens fundering: vad ska jag göra ?
Dagens personer: min katt, haha har inte träffar ngr andra
Dagens låt: "stureplan"
Dagens saknad : Simon Forzelius
Dagens tycke :
haha vet inte !

och så får det bli en liten tjockis bild på mig. Tagen i Maj 2008
på volleyboll turneringen Big Step. I <3 volleyboll

my day

Vaknade 13.00 av telefonen som ringde, svarade inte, jag orkade inte. Hahah, hade typ 7 sms på mobben. Ett från linnéa som undrade om vi skulle göra ngt idag. Men iallafall, vi drog till Lina som va i sollentuna C och skulle träffa några. Sen kom inte dom och lalala så då kom Victor och Charlotte istället vi gjorde igentligen ingenting, bara drev runt där. Men det va kul i alla fall. Va hemma igen typ halv 7. Mamma va typ någonstans, vet faktiskt inte. Men hon kom hem typ 9. Precis när hon kom hem hade min internet dampat ihop, skit kul. liksom, vad gör jag nu ? Men iallafall, orkade inte kolla vad de va för fel. Så jag bakade kladd kaka istället. Där stod jag i vårat kök klockan 22 med smet i hela ansiktet. Jo men det gick ganska bra faktiskt.

Har glömt att berätta det, men; jag har börjat spela cs ! hahah, asså jag vet, det kan klassas som lite töntigt, men det är ju så grooovt kul ! hahahah. För er som inte vet det så är det ett online spel (det menas att man kör mot andra, via internet) som man typ är i två lag, och blablabla men man ska iallafalla skuta på dom i det andra laget. Jag suger just nu, men jag ska bli bättre. Inte bäst, men jag ska bli bra !

Kisses Ester

alla "friends" reklamer är så sorgliga ju !




..fast den var ju bra :)















ingen friends reklam men herregud :o
/Linnéa

skitdag

ja , skitdag kan jag lugnt kalla det. På morgonen blir man väckt att för högt spelad musik av mina kääre familj. efter några timmar ska vi hela familjen till mammas jobb för dom har nåt typ "öppet hus" , alltså , det är som ett typ spa där man badar och så. så jag tänkte att det är väl nice, som det också va förra året. men nej det blev bara jobbigt och tråkigt. åker inte med nästa år..
förresten så har jag vart hela snurrig hela dagen . ibland vinglar jag tillome in i väggen, det är faktiskt lite läskigt. :S


L

i'm hotter than your ex, will be hotter than your next


ska man inte få ha nåt privatliv ?!

lösenordskyddad blogg nu då , pga föräldrar. det är så jävla lågt när jag ser att de lixom sitter och läser. får man inte ha ett eget liv eller ? jag förstår att de kanske vill veta vad jag gör och så , men det är inte rätt sätt , och speciellt inte att hålla det hemligt .och vi som förut jag hade ju kunnat skriva vad som helst .men jaja , nu kmr de inte kunna läsa mer och det är rätt åt dem. och det känns bra också . men kom ihåg anv: dax lösen: wax
<3 ,Linnéa


FRÅGORNA BESVARAS

hur mycket smink brukar ni ha på er i skolan ? (:

Ester: Foundation, mascara och ibland ögonskugga
Linnéa: Foundation/puder, mascara och ibland ögonskugga

Ester gillar du ditt namn? jag tycker det e najs <3

Ester: haha, nej det gör jag verkligen inte !

eeh fråga till ester , Vad hände mellan dej och jens ?

Ester: Det funkade helt enkelt inte, vill inte gå in på detaljer.

Vad gillar ni två att göra på helgerna ? :)

Vi gillar att vara med kompisar, sova och åka iväg.


Kan ja få era nummer??
Fråga på pea istället


hej. en fråga till ester, har du många vänenr som bryr sig om dig ?

Ester: haha, ska jag ta det där som en förolämpning ? nejmen jaa det har jag väll (:


Vill va kompis me er två. ni värkar så jävla skööna ni vet var man ska hänga!

Jaa, vi är fett topnotch vettu ! :)

fråga till båda vem e bäst jag/DLM atp' eller ohyeah atp'

Ester: DLM, helt klart !
Linnéa: nej Ester du har fel, ohyeah såklart !

festser skulle du tänka dig ett förhålande hehe (A) pöss sutnuwsh

Ester: Det beror ju på vem det skulle vara med, hähä.

är båda ni singlar?

Ester: yesbox
Linnéa:

varför bytte ester stil helt o hållet bara sådär ? !§
keep it up girls !

Ester: Har jag bytt stil ? det va ngt nytt...

Ester, varför gjorde du och jens slut ?
Känner ni Sabina ?

Ester: Somsagt, det funkade inte. Jaa jag känner Sabina.

Hmm , nummer ?(:

playahead


en till fråga, vad e ditt nummer Linnéa? jag har redan Esters ^^

playahead


varför har ester blivit emo?

Ester: Jag har fortfarande inte blivit emo... -.-'


langa era nummer så jag har lite kul :)

Playahead

Linnéa jag älskar ditt hår, har du färgat det någon gång ? :)

Linnéa: Nej det har jag faktiskt inte.


är ni tjejer oskuld ?

Ester: aa,
Linnéa: Japp

varför heter ni det absolut omogna namnet "DAXWAX" på eran blogg

"just because we hate daxwax"


ester hur träffades du och simon?
Ester:
asså typ på ett volleyboll läger (a)


haha . ingen svarar på era frågor ?

eeeeh, jo ?


gillar du fortfarande mig som kompis ester? /Axel

Ester: absolut !

Payam, har inte du malin eller? se men inte röra! hahah men aja en fråga , hur gör ni för att er blogg liksom e intressant hela tiden ? :O <3
Flera korta inlägg istället för några långa och mycket bilder, typ. :) 


Visst e han mille i eran klass riktigt jävla snygg?

Joo asså han  är ju skiit het !


Asdo , ni frågar bara massa me dkonstiga frågor, här har vi en riktig ! Är ni roliga ?

Ester: neej, jag är feett tråkig !
Linnéa: Jag är en rolig prick (:


Vilket land vill ni bo i ? <3

Ester: USA, Los Angeles
Linnéa: USA, Calefornien eller Spanien


Har ni FACEBOOK ? (aa)

Ester: Weismann
Linnéa: Edselius

palla att ni är fjortisar ! :S

Ester: Det är ingen fråga, men aja; Nej vi är INTE fjortisar, dom är äckliga.
Linnéa: Jag vet inte vad du har för uppfattning om fjortisar, men vi är verkligen inte det.

Vilken volleyboll klubb går ni i ? varför har man så korta shorts ? jag förstår inte. Hur gammla är ni ? Brukar ni krökelikröka ? :) /MVH eran Marialla <3
Tjenare Marialla !
Vi spelar i Sollentuna volleyboll flickor 95. Om man vill kan man ha längre shorts men det är inte lika snyggt eller effektivt. Förstår du nu ? Vi är 13, 95or. Nej vi krökar inte ofta, men det händer.


now you know us, hähähahahohohihihehehöhöhuhuhåhåhyhy. /XOXO Ester y Linnéa


lösenordsskyddad blogg

Okej, då har vi en blogg med lösenord. Andvändarnamn: dax Lösenord: wax. glöm inte bort det ! okej men dagen efter julafton är alltid en slappar dag. Har bara legat och nördat framför datan och tvn hela dan, och tänker fortsätta med det också. Linnéa kanske kommer över ikväll och så ska vi svara på era frågor. och så ska jag få min julklapp, hähä. Förväntar mig en resa runt jorden. Nejdå, men det blir trevligt.

Jaa, vad händer på nyår? jo, jag ska sova hos linnéa, för min mamma ska på nyårsfest som tydligen va barnförbjuden. hahah, och pappa ska typ också bort. Men det blir väl härligt. Vad gör ni andra på nyårsafton ? Sanna kanske skulle komma till viby också, men vi får se. Folk får vääldigt järna komma ut runt 12 slaget och hålla oss sällskap. Jag har ju FF hemma hos mig, så vi kanske drar dit. hähä, jaja vi får se hur det blir.

Just nu publicerar vi vääldigt mycket på våran blogg. Är det för mycket ? Säg vad ni tycker, jag lovar, vi tål kritik. /Ester


its my life -bon jovi

.L

Kameran jag fick


och btw

FRÅGORNA BESVARAS TROLIGTVIS IDAG !
så om du har en fråga som du vill ställa om mig och linnéa, så borde du lägga på ett kol
för er som inte vet: i alla fall, vi har en frågestund där man får fråga precis vad man vill
om mig och Linnéa. Har du en fråga ? klicka häääär


dan' efter doppardan

Stackars Linnéa. Menmen, min jul blev inte heller så lyckad. Orkar faktiskt inte förklara, eller jag vill inte förklara. aja, kan berätta alla grejer jag fick:
Digital Kamera Samsung 10.2 megpixel
Svart, vit och silvrig adidaströja
t-shirt
foundation
nagellack
badgrejer
chocklad
zebra tights
björnborg trosor

Och sen fick jag en jacka av pappa, eller den fick jag för nån vecka sen, för jag behövde den. hähä. Gjorde om designen innan jag gick och la mig igår, vad tycker ni ? Ser någonting konstigt ut ? Jag är jävligt osäker på den, men aja. Tyck till lite ! /Ester

/Linnéa

joodå , datan funkar bra lite till och från. men måste väl rensa den eller något .

jag orkar inte ens berätta om min jul som inte var så bra som jag hade hoppats på. tills för 5 minuter sen kunde jag väl leva med den, men nu är det inte ens en okej julafton.
ska inte bli för jobbigt känslig nu , hehe, men jag tänker tillbaka på tidigare julaftonar. Då jag har vart med min familj och allt kretsade runt typ mys. nu känns det så himla tillgjort och fejkat. Det känns som att allt handlar om att köpa saker till varandra. har inte fått nån julstämning alls utan snarare tvärtom. jaja .god jul alla då..

så klockren !


Juste, Linnéas data har typ total damp. Så vi ser nog inte så många inlägg från henne
när hon är hos sin pappa. hähä, men aja. grovt skön video, kolla på den. - Esterfester

.

jaha, god jul då kära läsare !
hoppas ni får en super bra
julafton med god mat och
jätte fina presenter, och
missa inte kalle anka klockan
3 ! Lasse Kronér intar julvärds
ställningen iår, vi önskar honom
lyska till. hahah, somsagt; God jul ! 


mkt roligare

tkr ni att vi/jag ska börja lägga upp fler filmer från vardagen ? är det bra eller dåligt ,för själv tycker jag alltid det är roligare med filmer än med bilder . lämna en kommentar och säg vad du tkr så blir vi vääldigt glada ! /L

btw , den förra videon hade jag råkat trycka privat så ni inte kunde se den som några kanske märkte . men nu har jag ändrat så nu kan ni se , den är väääldigt intressant ,not (:

23/12 !

förlåt för jag inte har skrivit något "riktigt inlägg" på länge . jag har inte haft tid eller så har något annat kommit i vägen. plus att min dator ibland är hur seg som helst . men jaja , kan väl berätta lite vad jag har gjort. kommer inte riktigt ihåg vad jag har skrivit om men jag kan ju iallafall berätta att igår kväll som ester sa så var vi hos martin . haha ,gamla minnen :') . tyckte det va najs där iallfall . men sen gick vi hem och jag kollade lite på tv och lite sånna ointressanta saker. idag vaknade jag vid ungefär 11, så då gick jag upp där alla utom pappa var. men han ringde och sa att vi skulle göra oss klara för vi skulle in till stan och tydligen julhandla. så vi gjorde det , men pappa skulle in till sitt jobb lite snabbt först. det slutade med att vi fick sitta och vänta där i två ,tre timmar. men vi hittade olika sätt att fördriva tiden på , och sen hämtade vi cola och så också , mahah. men sen gick vi tillslut ut på stan då och skulle köpa julklapparna. jag hade köpt alla men vi skulle köpa en gemensam och blablaa. så då gjorde vi det , och sen åkte vi hem hit . nu ska vi snart pynta granen och göra julskinka ! :) julstämning trots allt som jag faktiskt har längtat efter.

fördriver tiden, men min röst låter cp :S , är typ täppt
/Linnéa

förresten så åker det poliser runt i viby hela tiden . är det pga "skåpbilsmannen"? nån som vet ?

drar iväg till pappa en natt nu då

utan dator, huuur ska jag klara mig ?! nej jag skoja men hähä mobilen är med, så smsa mig för jag vill fan inte sitta och ha tråkigt. Men aja, jag hinner nog skriva ett litet inlägg imorgon igen  när jag kommer hem igen. Annars får jag önska er alla en god jul ! /Ciao Ester

Godnatt sötnosar

Ska alldeles strax gå och lägga mig. Har precis lyft mig från soffan där jag legat i ungeför en timme och kollat på NCSI, sååå bra ! aja. Jag och Sanna va i vällingby idag och träffa wasim och atle, skit skoj. Orkar inte berätta allt vi gjorde, hähä. Men iallafall, kom hem typ kvart över fem och då skulle jag och mamma sätta upp våran jävla plast gran. Om vi säger så här, vi började klockan 7 och klockan 8 så gav vi upp, och då hade vi inte äns fått upp foten som den ska stå på. Jävla billigt coop skit. hhaha. Jag, Linnéa och Danne drog iaf hem till Martin på kvällen. Vi kollade på "Don't mess whit Zohan" eller vadenuheter, spelade lite guitar hero och sen va det dags att lunka hem. Imorgon skulle jag och Linnés gått på "yesman" men min favorin skådespelare; Jim Carrey ! men eftersom jag är trött och slö och allt möjligt så orkade jag inte, så vi ska gå någon dag efter jul. Men nu behöver jag min skönhetsömn, Godnatt och Sovgott /Ester

keep up

det är kul att det kommer så många frågor . fortsätt att fråga massor så kommer vi besvara dom nångång i veckan. och jaa vi lovar att vara ärliga ! men forsätt att fråga för snart kan det vara för sent (; fråga här
/Linnéa



 

söndag,eller ?

nu har jag köpt alla julklappar . så det är avklarat nu. de tog ett tag, så jag hoppas att alla blir nöjda iallafall , hahah.
ester kmr snart hit , vet inte riktigt vad vi ska göra med det blir säkert kul . ¨
förrsten -3 dagar kvar till jul ! /linnéa


fortsätt ställa frågor...

... om mig och linnéa. Precis vad du vill och hur mkt du vill. Keep going. Frågorna besvaras någongång nästa vecka. Klicka här för att fråga !

en tråkig kväll

Gå in i din inkorg och ta vartionde sms till svar på frågorna.

1.Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?

aa då gör vi det. någon mer?<3

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?

kanske det kanske, men nu ska jag dra till ***** :)<3 älskar dig som fan ester ! <3

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
okej x)<3

4. Vilket sms blev du mest berörd av?

vad händer alla ?:)<3

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?

okej :]<3

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?

okej asså du svarar konstigt du gjorde inte det förut haha <3

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?

haha driver du,, är du lebb eller ? :S

8.Vad vill du höra mest av allt?

hej sötnus <3 vad gör du ? :)<3

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?

aha skit it då

10. Din romantiska replik?

JULLOV!<3<3<3

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
meehh, vad gör ni ?


alone in the dark


i want

hittade den här när jag surfade lite på olika klänningar.
det är helt underbart söt, just nu 25.00 £ på topshop.se

nej jag är inte emo

jag har bara släppt min gammla stil och har på mig det som jag tycker om. Har alltid lyssnat på sån musik som ni kallar "emo musik". Jag sminkar mig hur jag vill, har på mig vad jag vill och lyssnar på vilken musik jag vill. Sen är det upp till er om ni vill kalla mig emo. men jag tar absolut inte åt mig av något sånt bullshit. /Ester


godmorgon !

yes, vaknade för 10 minuter sen. Och det första jag gör är att sätta mig vid datan, geek jag är ! menmen, sov alltså till halv 1 idag, första gången på länge jag sover till efter halv 12, skönt. Väldigt fint inlägg där linnéa, bombat med pea smilysar ? hahahaha. du är som du är. (: Idag ska jag inte göra ngt speciellt. Ska hem till mamma och hämta mobil laddaren, såklart är man klantig och glömmer den. Sen ska jag va seeeg hela dan, liksom, första dan på jullovet. Vad förväntar ni er av mig ? inte direkt ett nationellt prov eller ett marathon lopp hoppas jag. Hahah ! har inga planer för imorgon heller. någon som vill göra ngt med mig ? nej men haha, isf får ni söka upp mig på pea och fråga där ! Nu ska jag fixa mig, kisses Ester
gammal bild från i sommras

äntligen jullov !

yesyesyes , äntligen är det jullov som jag har längtat efter såå mkt . slippa skolan ett tag, det ska bli skönt .
vi fick våra betyg - eller omdömen då - igår . jag fick väldigt bra faktiskt , men jag hade sänkt mej i matte :( . fast det var nog bara för att jag jävlades med läraren lite , haha. men det spelar inte så stor roll , för då har jag nånting att jobba på och då blir jag ännu gladare om jag får tillbaka det bra Jag kan inte göra smileys.

igår åkte jag först på träning, den var väl kul , och det var f95s sista träning 2008 , det är lite sorgligt. men lina hade bakat kladdkaka , fast alla var väldigt kritiska mot den,hahha. men lina - den var jättegod ! . efter träningen åkte jag hem till lina och duschade och sådär och sen gick vi ut och lite så . orkar inte berätta allt vi gjorde . men sen åkte jag hem och typ sov , men nu måste jag gå , för jag ska till pappa och mata min älsklingar
kisses linnéa

FRÅGA VAD NI VILL !

Eftersom alla har det, så måste vi också ha det; frågestund. yes, kommentera inlägget med en fråga som vi kommer besvara på om några dagar. Och du får fråga precis vad du vill, självklart svarar vi inte på föör oseriösa frågor. so go ahead, fråga på nu gott folk. ! (:<3


buenos noches

eller hur fan det stavas. hahah. menmen, jag har bara en kommentar att komma med; jag älskar jullov. äntligen kommer det väfötjänade jullovet. Dagen till ära fick man stå i köket och vara mat tant hela fucking dagen medans som andra hade typ rast hela dagen (?). menmen, seg dag som sagt. Just nu sitter jag och nördar mig och halsar cola light, härligt härligt. haha, har planer på att lägga mig tidigt och bara sova mig genom resten kvällen, men vi får se hur det blir. Just nu är Linnéa i Edsberg med typ Lina och några fler, jag skulle åkt med... men jag orkade verkligen inte. Yes, så nu sitter man här i stället.

jag är jävligt tråkig

Dagens humör: trött
Dagens mående: ont i magen
Dagens borde: sova
Dagens frisyr: diadem och utsläppt
Dagens klädsel: svarta jeans, svart tröja, och svart tjocktröja
Dagens planer: eftersom det är ca 3 timmar kvar på dygnet, så sitta vid datan
Dagens nagellack: inget
Dagens materiella vill ha: pengar
Dagens längtan:  habo 18/1 - 09
Dagens bästa: jullov
Dagens beroende: cola light
Dagens tråkigaste: stå mattant i köket
Dagens tidning: ingen
Dagens låt: whispers in the dark
Dagens älskling:  alltid linnéa
Dagens heting: vem ska jag välja ?
/Adios Ester

dagens outfit


Jackass tröja, kan köpas på typ internet 499:-
långt linne, gina tricot 99:-
svarta tights
knästrumpor, 2 pack H&M 50:-
svart mössa, stadium 99:-

jullov imorrn !

aa , nu är det bara en dag kvar till jullovet , guud vad jag längtar . ska bli så himla skönt med en paus från skolan för jag är såå trött på den ! förresten så fick vi inte ha något matteprov idag för att våran mattelärare var sjuk - skönt :]

idag har det annars inte hänt så mycket , näst sista skoldagen då . fast den var typ helt vanlig , förutom att alla som har språk i runan inte hade det idag , så jag gick hem en timme medans de flesta andra hade spanska - mohahah . sen innan vi slutade hade vi en asskön rast också , de va kul . hahah /Linnéa


nu vill vi ha snö !

klockren.

nyår nalkas mer och mer, snart en tonåring du ser.
hon spyr som ett fån för hon drack så mycket bål.
bålen som hennes vänner blanda är inte bra för en fjortis i canada.
det vita håret skär sig med det bruna fejset.
snart börjar versta speed rejset. tabbletter sväljs i all hast.
dom som svalde får stå sitt kast.
gott nytt år ropar de glatt, medans mammorna får fnatt.
barnen dricker upp sin bål och snart är det gott nytt år.

i löööv my jackass tröja /Ester


-.-

jag hatar matte mest av allt !

dagens roligaste

jag: jo jag är bättre på matte än dej ?
lillebror: men du har ju ett block !




jag: - william (lillebror) räkna ut omkretsen för det gråa området.
william: men man ser ju det där *pekar på figuren*

hahahahahha . man fick sig ett gott skratt :) /Linnéa


after skii (:

ester har redan sagt det mesta om igår, om volleyboll avslutningen så jag ska bara säga lite om den. det var riktigt tråkigt att spela, för jag skämde bara ut mej och sen hade jag väärldens tråkigaste lag , tillskillnad från ester.. :( (a).  men jaja , ester och jag var fett coola iallafall . fast vi skulle ju vara luugna också , hahahha -ester fattar (:
liite innan julvolleyn, när ester och jag fixade oss , så hade jag typ lite känningar i låret. asså att det gör ont för er som inte förstår :] , och så hade jag lite småont hela kvällen . och imorse när jag vaknade , så hade jag så  ** ont , asså jag kunde knappt gå . men jag tog mej runt iallafall ,de blev bättre med dagen men det gör fortfarande himla ont ! vet inte vad det äär :(

nu måste jag plugga matte inför provet imorrn .. -.-
kisses L


den här tkr jag vi bjuder på , eller hur ? [:

förlåt

Förlåt för dålig uppdatering, men det har hänt mycket, så vi har inte orkar skriva så mycket. Men ialla fall, nu sitter jag i skolan och ska igentligen skriva en uppsats om tsunami, men ärligt talat. jag orkar inte. Så jag berättar lite om igår och i morse.

Tisdag
gick som vanligt i skolan, men slutade halv 2. Det gör vi varje tisdag, fett skönt. Men aja, vi drog hem till Linnéas pappa för att vi igentligen skulle vara sommartomtar på julavslutningen. Men hon hittade dom inte si vi ba shit vad ska vi göra ? men sen kom Linnéa med den ballaste idén att vi kunde va skidåkare eller typ after ski eller ngt. Så jag lånade ett par skidglasögon. jaja, bild längre ner. Sen gick vi till mig och gjorde ingenting, men när klockan va typ 4 va vi tvugna att äta ngt, för vi skulle komma hem 8. Och linnéa lärde mig koka mackaroner ! haha. Julvolleyn va ganska kul. förutom att jag fick spela i ett lag som jag inte kände någon, samma sak med Linnéa. Alla lag hade 1 elit spelare, och gissa vem jag fick? jo, Johan hanna ! hhah, in youre face linnéa. Kom hem vid 8 typ, duschade, nörda vid datan och gick och la mig.

Imorse
jaa, jag försov mig. Mamma ringde mig klockan kvar i 9 och frågade om jag va klar. Då vaknade jag, men ba perfekt.  hahah. Började 9, men kom 9.30. Ganska skillat av mig ändå, asså att hinna och så. Men aja, är ändå feett trött. Idag ska jag in göra någoning speciellt, ska bara hem och va seg. Typ slå in mammas julklapp eller någonting. Men aa. här kommer bilden jag lovade:


offpist, ciao Ester

buss tåg buss tåg buss tåg..

nu är jag hos mamma igen , det betyder inga bilder . iallafall inga nya. men jaja , ni får klara er utan ;)
idag var det ju måndag.. alltid lika jobbigt att gå upp på morgonen , men jag kämpade mej upp iallafall . medveten om att det är bara en vecka kvar av skolan (!!!!!!!!!). det ska bli såå skönt med jullov verkligen ! ska bara sova (:

efter skolan åkte iallafall ester och jag runt lite överallt och träffade massa olika folk , det var kul faktiskt . sen åkte jag hem och gjorde ingenting , nu sitter jag bara här. ska nog gå och träna på matteprovet på torsdag snart , seriöst det är typ den svåraste matte jag har gjort i hela mitt liv :s , det är nåt himla radie , diameter skit . orkar verkligen inte.. men jag ska anstränga mej iallafall , eftersom det är det siista jag behöver göra.
btw - jag fick mvg på no proveet ! :D /Linnéa <3

Johan Hanna #2 är söt :$

förlåt för jag inte har skrivit ett riktigt inlägg på ett tag , har inte haft ork/tid/lust att göra det .
kan berätta lite kort om min helg , på lördagen åkte jag till ester i väsby som hon har skrivit om , handlade lite julklappar och så . sen hade vi ingenting att göra så vi åkte till sollentuna . efter ett tag skulle jag till mina kusiner i helenelund , så då åkte jag dit och vi fikade lite och så. sen skulle alla små gå typ luciatåg , då va jag me och styrde upp allt . hahah , näämen de va gulligt :) .
idag åkte jag först till stinsen med pappa och köpte ett par nya skor (-äntligen) , de var svarta och snygga faktiskt :) . sen åkte jag hem och direkt till sporthallen med sofia för att kolla på a lagsmatch . träffade lite andra där också så det var väl kul . sen var det herrmatch också så vi stannade på den me , sollentnuna vann båda så då blev vi glada , mihi. /Linnéa 


godmorgon fina läsare

jag vet inte, men jag är bara på allmänt bra humör ! haha, men kan ta och berätta om vad jag och linnéa bästis gjorde igår: Jag vaknade halv 12, och då hade jag fått sms från linnéa ba är du vaken och blablabl. men iaf, hon kom till Väsby centrum vi typ halv 1. Vi skulle köpa presenter till våra nära och kära, eller, haha, jag skulle köpa till mamma. menmen, jag tror vi hittade det vi skulle. Eftersom det va ganska tråkigt i väsby, så drog vi till stinsen, liksom där träffar man alltid nån. Som sagt, vi tog tåget till häggvik, och på tåget träffade vi söta charlotte . menmen, vi träffade några till i stinsen, orkar inte rabbla. Sen drog vi hem, typ vid 3 för linnéa skulle typ till sina släktingar, så dp drog jag hem till Väääsby. Skit intressant inlägg, men aja. Kisses Ester (:<3

!

pappa; om du läser bloggen kan du iallafall säga det till mej . för det är fett lågt om det är så ../Linnéa

Det känns inte rätt...

Jag sitter vid playahead, med ett jävla alias som ska låta coolt. Med några bilder som inte äns ser ut som mig, och sen vill killarna träffas. Liksom, nej. jag vill inte ha det så. Jag vill träffa folk in real, inte på jävla internet. Jag är så jävla trött på det ! Minst 50 av mina kontakter på min mobil skulle kunna träffa mig när som helst, men jag vill bli accepterad först. Har man en snygg bild med tillräkligt mkt push up får man ju ragg varenda dag. Vem fan vill leva så ? inte jag i alla fall. Bilderna jag har på pea ser inte ut som mig, jag är inte så söt eller snygg i verkligheten. Jag vill sluta göma mig, jag vill komma loss och bli fri... innan det är försent /E


kära läsare..

kom igen vafan, mera kommentarer !


klockren


ESTER & LINNÈA

life

tänk om alla kunde sluta me dessa skitkommentarer man ständigt får ? alla säger att de inte är sant, men man får en liten tankeställare . och det är fan hemskt - sluta ! /L..


jag försöker !

hahah, mitt försök på en egen header blev inte som jag hade tänkt, så ändrade tillbax till den här. Men nu har jag såå tråkigt, sitter och lyssnar på gamla låtar. Tillexemper "alla som inte dansar", fatta hur tråkigt jag har då. Någon som har nått förslag på bra musik ? /Ester :)<3

lucia firande

Okej, det firas varje år, tyvärr. På våran skola är det alltid klass 5 som får gå luciatåg, så när vi gick i femman så fick vi också göra det. Alla tjejer ville ju typ va lucia, tärna eller tomte. haha, jag va liteutstött och ville vara pepparkaks gubbe, och jag brukade få som jag ville. Men årets luciatåg va liksom ingen höjdare, dom sjäng fint och så där, men jag vet inte. Vårat va bättre hahah.

Just nu skulle jag egentligen vart i sporthallen på träning, men när jag gick upp i morse så kände jag ba neej, jag orkar inte. Jag har typ ont i hela kroppen och halsen och allt, menmen. Det tråkiga va att jag inte får säga hejdå till Lina Molin, (klicka här för att komma till hennes blogg) som imorgon åker till USA i en månad. ååh, jag skulle precis kommit hem från USA om mina föräldrar inte hade skilt sig, så därför åkte vi inte. jävla cp. Allting jag vill just nu är att komma bort någonstans, spelar ingenroll vart, bara bort ! Men man får nöja sig med att det är fredag, och bara en vecka kvar till julavslutning. Juste, skitkul, fick reda på att jag ska vara fucking mat tant i köket på fredag. Och just när det är jukbord också, alla jävla småbarn spiller ju typ heela tiden.


en bild på dom sötaste linorna som finns !
Lina molin till vönster, Lina karlsson till höger :)<3
/Ester

Jag fattar inte !

Linnéa; hur fan hinner du skriva så jävla många inlägg ? jag hinner fan aldrig göra det, antingen är det träning, plugg eller ngt på tv som jag vill kolla på. Men jag är så jävla stolt över mig själv just nu. För jag har bestämt att jag ska börja gå och lägga mig klockan 22. Jag brukar alltid ligga och titta på tv typ skit länge. Men nu är det slut med det, TVn ska vara avstängt klockan tio, och där med basta. hahah. Nejmen jag är så grovt trött ¨på mornarna, så det är därför. Oh shit, kom nyss på att vi har matte prov nästa vecka. Skit kul, nu har jag äntligen ha ngt att oroa mig för, någonting som jag kan ligga ocg grubbla på innan jag ska sova. heh, låter ju kul. Fuck matte ! /eeester

torsdag :o

ojoj , det är redan torsdag ! gud vad den här veckan går fort.. det känns ju skönt om man tänker på skolan men annars känns det allt annat än skönt. men jaja , ska inte hålla på (a) . idag åkte anton, -(bror) till sälen med sin klass , dom skulle typ åka skidor , så nu är han inte hemma , pappa är på nån middag så jag passar wille just nu , fast han kollar på tv och jag sitter här så , haha . var nyss på träning förresten , och på torsdagar är det ju 6manna träning och det är ju alltid roligast, det gick rätt bra att vara passare faktiskt , så jag tror det kmr gå bra på nästa u17..

idag åkte vi  till simhallen med klassen för att visa våra sim skillz för gympaläraren , men det var typ ingen som var med (?) . några skyllde på att de hade glömt och andra.. hahha . aja , det var väl helt okej men inte direkt roligt , fast bra gick det ju att simma . annars hände det inte så mkt speciellt . ska gå och duscha nu, xoxo Linnéa.


iloveu mina 6 mannar :)

omg !


Just nu är både ester och jag helt uppspelta , ni som såg på greys anatomy vet nog vad jag snackar om ! asså omg , denny kom ju tillbaka och han var typ en ande, fast hon kunde ta på honom. och det är så grymt bra att han är där nu men det är ju också så sorgligt eftersom att hon saknar honom så mkt ju ! hahahh , men alla som kollar på greys anatomy fattar vad jag snackar om ! ;) /L
btw - jag ääääälskar greys anatomy

det stämmer verkligen - allt var bättre förr

det här skrämmer mej så himla mycket, det är inte så här det ska vara. jag tänker hela tiden tillbaka på förut och då kan jag le, det låter så uttjatat med det är sanningen. Jag ler när jag minns hur bra det var mellan oss förut , precis som det ska vara , men nu känns det som att allt det är bortblåst.  Det finns så mycket jag skulle vilja ha sagt och som jag vill säga till dej ,och jag borde kunna säga allt till dej , det är helt sjukt att jag inte kan det. är det inte meningen att du ska vara min stora förebild ? det är ju du som ska lära mej om livet. För just nu känns allt bara så fel , det känns som du väljer den andra vägen , och inte oss. Vi var ju en gång det som betydde allt i ditt liv, så kanske det fortfarande är ,men visa det lite tydligare då . och vet du , jag önskar att * aldrig skulle kommit in i våra liv ! då skulle allt vara så mycket bättre. för allting förändrades när * kom. allt och tillome du blev annorlunda. innan det var allt bra , förutom att vi alla inte var tillsammans . men det funkade , när vi iallafall kunde vara det ibland - ganska ofta. nu är det aldrig så , eran relation är förstörd pga dom. och innan det , länge innan, då var det ju som bäst . då var det som det verkligen ska vara , och det kändes bra också . det tyckte nog vi alla, men något gick tydligen fel. och det var då allt började gå neråt på den fronten.  det gjorde och gör forfarande ont i mej för nu vet jag att det är såhär det kommer att vara nu , och det verkar som att ingenting kan ändra på det. men jag antar att jag måste börja acceptera att det är så som det är , för vad skulle jag egentligen kunna göra ?
Nej , jag pratar inte lika mycket när jag är här , och jag är mer nedstämd , som du/ni alltid säger . Men nångång tycker jag att du borde förstå varför . Jag skulle vilja berätta , men jag vet att jag inte kan .
Allt jag önskar är att jag kunde vrida tillbaka tiden ,  så att jag kunde uppskatta den tiden som var mer , för vem kunde ana hur mycket den visade sig betyda.. Det här kanske inte är något värdlsproblem för andra , men för mig betyder det väldigt mkt , det är ju faktiskt ni som betyder mest av allt i hela livet . Allihopa , jag saknar det vi hade ..
/Linnéa..


gjorde om en gammal bild


Den högra är den orginala, en sjukt äcklig bild från min gamla kamera, tagen i maj.
den vänstra är fixad. tog bort några fräknar och fixade till ljuset och färgerna.
och btw, missa inte grey's anatomy ikväll ! Ester

Paris Hilton


- loved by few, hated by the most, respected by them all

vibyåsen - väsby station

Asså kan ni fatta, det tar fan en timme för mig att åka hem till väsby. palla. hahah, men nu är jag feett uppspelt ! moahaha. på tisdag har vi julavslutning på volleybollen, och då spelar man massor av matcher. Alla ska vara utklädda, eller helst iallafall, och jag och linnéa har bääästa grejen ! hahha, vi kommer va så jäävla balla. /E

onsdag

heelt vanlig halvtråkig dag . men jag måste bara ägna en liten tanke åt min klass, eller iallafall många i min klass som faktiskt gör det mkt roligare än vad det skulle vart annars . ni är faktiskt inte så himla dumma att ha , som man skulle kunna tro .

imorrn ska vi iväg och simma med skolan , yeey . nejmen , det kmr nog att bli roligt . för jag äälskar att bada ! tillskillnad från ester som säger att hon hatar att bada , jag fattar inte , man kan inte hata att bada . det är fan omänskligt :S (?), förlåt ester haha men , visst man kan väl ogilla det , men alla gillar väl att bada- lite iallafall.. ? /Linnéa


jag äälskar att bada. bild från öland i somras.. haha (:

desperate housewives


is my life !
L

tråkigatisdag

man kan verkligen inte säga att jag lär mig av mina misstag , iallafall inte när det gäller att gå och lägga sig , hahaha. jag gick och la mig vid ungefäär.. halv 12 igår . det är alldeles för sent för mig iallafall. och såklart höll jag på att somna i skolan, iallafall på första lektionen när vi tittade på nån vulkan film , och på franskan där vi också tittade på någon film ,eller snarare franskt program. sen på matten var ester skiiiitsur , vet inte varför hhahah , fast sen blev hon typ glad igen så det var bra . hahha ,aja , sen blev jag väl lite piggare. men vi slutade ju tidigt iallafall idag , asnajs ! (a) . så jag ska snart på träning. kmr väl bli kul (:
hahhah - jag tog en och en halv timme på mej att skriva en bokrecension idag
/
Linnéa










jag orkar inte

asså nu sitter jag framför den här jävla datan igen, vadfan jag har inget liv. Måste egentligen plugga till spanska provet som är i morgon, och sen behöver jag sova också. Men vadfan, man kan tydligen inte sitta vid datan, plugga och sova samtidigt, tro mig. Jag har försökt... /E

pump it


jag saknar sommaren såå mkt ! bilden är från lägerskolan i graninge , ingenting att minnas kanske , ingenting speciellt iallafall . står lite konstigt där hahha .men aja ,  just nu vill jag bara ha sommar iallafall , eller julen kan få gå före , men sen kan sommaren gäärna komma - inga problem ! (:

Zac Efron

- sluta vara så jävla snygg !
  , <3 / linnéa

back to school

jaha , nu började skola igen då efter en helg . osmart som man är så går man ju och lägger sig jättesent så att man är trött i skolan hela dagen. menmen , det var väl ändå ingenting speciellt att hänga med på. annars händer ingenting alls annat.. / Linnéa

<3


Att få dig på fall va inte någonting jag trodde skulle ske,
du är min älskling, min stjärna, min egna goda fe.

"älskling, om jag dör är du rosen på min kista,
och jag ska göra allt för att den inte ska vistna"

moonday

jag hatar julen, vill ni veta varför ?

jo, för man måste hitta julklappar åt alla, och då går alla pengar åt på det och man har inga kvar till sig själv. Så därför ska jag bara köpa till familjen, och linnéa såklart. Sen måste man tillbringa julen med familjen. missförstå det inte. Min familj är skit härlig, (oftast) men dom vill alltid att man ska vara med på allting. Typ lägga tusenbitars pussel, man ba jippie. Och sen all dess snö, det är fan värst. Kyla och snö, skidor och snowboard, barn som skriker att dom har fått snö innanför kläderna. Jävla cp snö. Fast det verkar ju inte som om det kommer nån snö till jul i år. Det ska  bara vara snö från och med julafton till nyårsafton, sen kan den smälta bort. Det finns bara en grej som är bra med julen, det är att man får ledigt. Men man får ju inte speciellt långt lov heller. Att får presenter är väl kul, men 80% av sakerna man får använder man ju inte. Liksom förra året fick jag en miniräknare, liksom, jaha. Tack, den här kommer jag ju ha nytta till. Snälla, vi lever inte på stenåldern, mobilerna har ju förfan miniräknare ! //Ester som inte gillar julen


heeelg

omg vad den här dagen har gått snabbt ! :O , fast att jag inte har gjort så mkt . men jaja , kan väl berätta lite om helgen som har vart ; i fredags var det skola som vanligt och sen träning . efter träningen kom ester till mej och åt och så , sen skulle hon sova hos mej . men vi hade ingenting att göra på kvällen och det var typ ingen i viby som var "tillgänglig" hahah , så vi drog till edsberg till ringen och träffade några , men det var inte heller särskilt kul ,fast ändå ganska :) , då skulle vi gå till malla och ta bussen ,då kom lina och ollie och snackade me oss lite . sen kom våran buss till viby , då gick vi till vcafe och ba satt där och tog de lite lugnt (: , sen gick vi hem till mej och gjorde typ ingenting sen sov vi.

på lördagen vaknade vi vid typ.. 12 eller 11 , kmr inte ihåg . vi åt frukost och blabla sen väntade vi på att simon och axel skulle komma. så kom dom och vi va med dom hela dagen och gjorde inte så mycket , sen åkte dom hem. jag gick hem och kollade på mamma mia med mamma , [ i <3 it ] några timmar efter det gick jag och la mej, blabla..


och idag har jag nästan inte gjort nåånting . vaknade hos mamma vid typ 11 12 nångång,. segade och så lite . sen kom pappa och hämtade oss och vi åkte och gjorde lite saker .. sen åkte vi hem till pappa och nu sitter jag här ,. ganska kul helg (: <3 / Linnéa


jag har tråkigt !

Första bokstaven i ditt namn
A - korkad
B - blond
C - störd
D - porrig
E - sexig
F - het
G - rolig
H - underbar
I - söt
J - gullig
K - vacker
L - killaktig
M - bitchig
N - undersmart
O - gangster
P - fantastisk
Q - populär
R - puckad
S - översmart
T - söt
U - ful
V - tjejig
W - fräknig
X - smart
Y - dum
Z - osexig
Å - cool
Ä - social
Ö - osocial

Nu tar du andra bokstaven i ditt efternamn:

A - bitchbabe
B - ödla
C - bitch
D - rövslickare
E - gud
F - gamling
G - katt
H - kille
I - tjej
J - emo
K - nörd
L - alkolist
M - tönt
N - spankare
O - idiot
P - sexgud
Q - fotbollsproffs
R - porrstjärna
S - sexmaskin
T - fittslickare
U- prinsessa
V - prins
W - punkare
X - rädd-katt
Y - hora
Z - chokladgalen
Å - tandborste
Ä - sötnos
Ö - snygging

Och nu vilken färg har tröjan du har på dig:

röd - som gör allt för att få knark
lila - som kollar på porr
orange - som har ett stort ass
gul - som vill ha sex med dig
grön - som vill rocka
rosa - som är bra med händerna
blå - som gillar att strippa
vit - som alla vill knulla
brun - som är väldigt ful
svart - som är porrig

Ester Weismann rosa tröja - Sexig punkare som är bra med händerna

bra med händerna, jaha, haha okej !


Dagens låt:

Shake that - Eminem feat. Snoop dog

Steninge slott

I går kväll bestämde mamma och jag att vi skulle göra ngt roligt idag, asså ngt tillsammans. Vi hade redan sagt att vi skulle spela bowling på kvällen och så, men ingen av oss pallade sitta hemma och slöa hela dan, så vi drog till Steninge slott som ligger i märsta för er som inte visste det. De va typ nån julmarknad av något slag, men vi köpte ingenting. Utan vi åkte till Väsby centrum och sen till Stinsen. Dagens inköp blev ett par nya stövlar och vita knästrumpor. Vi kollade också på en jacka, men mamma ba jaa det blir perfekt för pappa att köpa till dig i julklapp. Man ba cp jag vill ha den nu. Det är en lite tjockare typ höst jacka som man även kan ha på vintern. Det är en sån som typ aaalla har, med en krage som går fett högt upp, jag vill ha den nununu ! /Ester

inte bortglömd

det är svårt att sluta älska,
det är svårt att tappa tron,
det är svårt att acceptera, att man var kär i fel person..

har fettigt tråkigt så det får bli en lista

(gammal bild)
Namn: Linnéa Anna Edselius
Tilltalsnamn:  typ , Linnéa
Födelsedag: 27 /4 
Ögonfärg: blååå (:
Hårfärg: äkta blondin, jätteblond (:
Längd: 1,68 tror jag
Höger/Vänsterhänt: vänster !
Värsta vana: sova bort hela dagen på helger
Stjärntecken: oxe, höhö
Sko stlk: 39 oftast,.
Är dina föräldrar skilda: jaa .. 
Skor idag: gympadojjor.
Dina rädslor: gå själv ute i mörkret, eller förlora någon
Mest använda fras på msn: "haha okej"
Det första du tänker på när du vaknar: undra hur många sms jag har fått
De du tänker på när du går och lägger dig: det som har hänt under dagen..
Bästa minne: öland sommar 08 ! <3
Person du hatar mest: * , JAG HATAR HENNE !
Hur många signaler innan du svarar: det är väl olika ? (a)
Är du ett hälsofreak: njaaej
Vad är det värsta vädret: mörkt blött och kallt
Lekte du med barbie som liten: ja , självklart :D



bästa inköpet

Gina tricot, 179 kronor.
tights som ser ut som jeans,
lite cp bild, men aja.

vad

jag är tom på ord

/L..

älskar dom


hittade ingen bättre video, men huvudsaken är att det är pussicat dolls. dom är så jävla balla, alltid sjukt snygga kläder och dansar så grovt tufft. Och låten, vadfan hände med den ? den är ju så jävla bra ! /E

HJÄLP MIG !

  
oh snap, min färg håller på att gå ut. så om jag står under en lampa ser mitt hår brunt ut.
jag vet inte, men ska jag färga tillbaka det bruna eller färga det svart igen ?
till höger är min naturliga färg, och till vänster är det typ svart, det ska likna svart iaf.
så hjälp mig, vad tycker ni ?

/ Simon

idag har väll inte vart nåt konstigt. tidig morron match sen skulle vi dra hem och tagga till sollentuna med Linnéa och ester:P.. direkt när vi kom in i viby tappade jag och axel bort oss:P jävla skog viby egentligen hhaha...sen träffade vi ester och linnéa. vi drog hem till linnéas pappa och vi började hatråkigt sen kollade vi i skolkatalogen:D hahahaah. vi hade as tråkigt:P sen kom hennes pappa och som alla vet e han fett skön:P sen ville vi ha nått att göra så vi drog hem till lilla ester...och då började vi kolla på ALLA skolkatalogerna sen dom gick i 6:års:D haha linnéa var fett söt i alla men själv tyckte hon att hon var ful:p sen kom esters mamma och sen drog vi till vcafé där vi sitter nu...träffade anton (linnéas brorsa). sen ska jag sova hos axel och vi ska typ vara vakna till 10 på morgonen:D see ya bitches:P


vi är så trötta på dom !

ååh, sånadär wax killar som har missbruk och ser ut som om dom fått en elstöt som gått upp i håret. Missförstå oss inte, det är skit snyggt med wax, men inte så överdrivet mycket ! Vi föredrar faktiskt mognare killar som vågar ha ngt annat, för just nu har alla waxmissbruk. Det känns så tjatigt ! /Ester & Linnéa

50 sanningar om ester och linnéa

  1. Linnéa är född i Schwiez
  2. Ester var överfet när hon var liten
  3. Linnéa har aldrig färgat håret
  4. Ester har fräknar året runt
  5. Linnéa sjunger alltid i duschen
  6. Ester sjöng alltid i duschen
  7. Linnéa älskade regn mest av allt när hon var liten
  8. Ester hatar att bada
  9. Linnéa är vänsterhänt & vänsterfotad
  10. Ester knäcker fingrarana 24/7
  11. Linnéa älskar mandariner
  12. Ester älskar kanelbullar
  13. Linnéa älskar allt med havet
  14. Ester har igentligen mörkbrunt hår
  15. Linnéa hatar torsk
  16. Ester vill bli en inredningsarkitekt när hon blir vuxen
  17. Linnéa hatar no men har högsta betyg i det
  18. Ester har varit kär flera gånger
  19. Linnéa har bara varit kär en gång
  20. Ester har spanska som b språk
  21. Linnéa har franska som b språk
  22. Ester hatar fjortisar
  23. Linnéa bryr sig inte
  24. Ester bryter alltid av kanten på stiftpennor
  25. Linnéa lekte med playmobil när hon var liten
  26. Ester lekte bara med barbie
  27. Linnéa fattade inte att nrj stog för energi
  28. Ester trodde det hette getar , inte getter
  29. Linnéa är jättebra på att baka kladdkaka
  30. Ester kan inte ens koka makaroner
  31. Linnéa har firat jul i australien
  32. Ester har aldrig legat på sjukhus
  33. Linnéa har vart högst uppe i eifelltornet
  34. Ester har bara vart på hälften
  35. Linnéa ville bli vegetarian förut
  36. Ester diggar Johan Glans hårt
  37. Linnéa har gått på fotboll
  38. Ester har bara gått på volleyboll
  39. Linnéa trillade alltid av stolen
  40. Ester har aldrig åkt frittfall
  41. Linnéa har aldrig ätit sushi
  42. Esters kontaktlista består till 70% av pea kontakter
  43. Linnéa pussar alltid på klockan vid 19.19, 20.20 , 21.21 osv..
  44. Ester går alltid på a-brunnar
  45. Vi har aldrig vart på liseberg
  46. Vi har båda landställe på öland
  47. Vi har världens sämsta humor
  48. Vi hatar småfisk
  49. Vi har 3000 gratis sms
  50. Vi har ägnat för mycket tid åt den här listan

jag älskar dig

Simon forzelius, tack för att du finns.
i mina ögon är du underbar, helt perfekt. Och det finns ingenting jag inte skulle göra för dig, hoppar du hoppar jag. Det jag älskar är att du är ärlig och så naturlig, du skulle inte säga nån himla bullshit om någon, utan du säger alltid så som det är. fyfan, det enda jag önskar är att det va närmare mellan oss, och jag skulle göra allt för att den önskningen skulle gå i uppfyllelse, för jag älskar dig, / din, bara din, ester


FUCK WHAT I SAID,

- DON'T WANT YOU BACK !

en blöt dusch

ja, en dusch får mig verkligen på bra humör. Bara att stå där och bli varm i hela kroppen, i love it. Imorgon ska vi till fittskolan som vanligt, men vi ska typ servera till nån himla novellmiddag och shit. Skitkul, verkligen... hahah. Efter det är det träning, det är jävligt mycket volleyboll nu. Men snart är det lov även från det och jag kan ägna tid åt mina älskade kompisar. Misförstå mig inte, jag äälskar volleyboll, men all tid går typ åt träningar. Efter det ska jag sova hos linnéa, jag vet inte riktigt vad vi ska göra på kvällen, men det blir nog kul. På lördag ska vi träffa täbygrabbarna Simon och Axel,hihi. Vet inte vad vi ska göra, men aja, det blir nog också kul ! /Ester

torsdag .. SNART FREDAG!

ännu en trög skoldag , fast ändå roligare än de vanliga . för ester och jag hade bakat en tårta till våran älskade johanna som fyller 13 imorrn , fast då åker hon till göteborg så hon fick den alltså idag . den såg helt ful ut och så , men den var iallafall ganska god. fast vi åt inte så mkt av den , kanske inte ens halva , sen tryckte vi upp den i johannas ansikte - mohahah . precis när vi skulle ha no prov också , som förresten gick bra..

men efter skolan gick jag hem till ester , vi garvade som faan , hahah . och eldade lite här och där , hahhaha . det var ruuligt . sen kom jossan efter lång tid . så vi hann bara vara med henne jättekort.. för vi skulle på träning sen , som jag alltså nyss kom hem ifrån . den gick också rätt bra , förutom att jag fick reda på att jag skulle vara passare ett tag , eftersom vi ska börja med högerspike som jag typ ska bli och blabla , ingen skulle ändå förstå om jag försökte förklara . hahaha (: . /Linnéa , <3

design

förresten , vi vet inte riktigt hur vi ska ha våran design..eller header . kom gärna med förslag ! (:

onsdag

skrev nyss en bokrecension faktiskt , hahah - stolt ! nu har jag bara en kvar att göra , så jag ligger ganska bra till på den fronten iallafall . (:
idag var jag bara i skolan som vanligt , ingenting speciellt hände riktigt,, men efter skolan drog jag hem till ester för att göra en grej , hähä - vi kan berätta imorrn , annars blir hemligheten avslöjad . Fast saken den blev heelt fuckedup ! men jaja , hoppas hon blir glad iallafall , hahah . jossan  skulle också ha kommit , men hon hade dragit till stan (?) . men vi kanske ska träffa henne en stund imorrn..
nu måste jag plugga till vårat no prov imorrn, jag hatar no
/ Linnéa


älskar låten

frossa i designer !

haha, kanske inte frossa, menmen. Jag och Linnéa satt och fixade designen på bloggen idag, på svenska lektionen ! omg vi är busiga, hahaha. Idag slutade vi tidigt, typ halv 2, så vi drog till stinsen innan träningen. Jag köpte ett par tigts som ser ut som jeans, och linnéa med, fast  mörkare. Imorgon ska vi göra en grej till lilla Johanna, what@, som blir 13 på fredag. Tänker inte avslöja det nu, haha. Jossan kommer typ också, (olja.blogg.se) fan vad länge sen det va man träffa henne. aja, fredag ska jag typ sova hos linnéa, för mamma ska på julfest och kommer typ hem vid 4, asså på morgonen. Och på lördag ska vi träffa taby grabbarna, annars är det som vanligt, träningar och prov + 100 läxor. Fuck vibyskolan, Från eran Ester

försök inte ens

Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa jag har aldrig känt så här
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort
Så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa jag kommer alltid att älska dig
Skulle det inte spela någon roll
För tro det eller ej men jag älskar inte dig

så sjukt bra, i <3 it


Esterester

"Tro det eller ej, men jag älskar inte dig."
- tvärtom, jag hatar dig bitch.

måndag :(

måndagar känns alltid lika surt , trodde att det skulle bli extra jobbigt idag eftersom jag var uppe till halv 1 igår för jag tittade på hairspray, men jag var jättepigg när jag gick upp på morgonen.  jaja , väldigtväldigt intressant . efter skolan gick jag iallafall hem till ester och vi lärde oss dansen till Crank that - soulja boy . hahah , vi var jättebra till slut . sen skulle vi spela in situation Viby eller något , hhahah dom vart vääldigt .. roliga . hahha , aa vi hade kul iallafall !
/Linnéa









skolan

nu sitter ester och jag här i skolan och har rast , vi tänkte att vi skulle skriva ett inlägg.  men jag har inte direkt något intressant att skriva .. ingenting speciellt som händer .
efter skolan ska jag och ester gå till "du vet vart" hahahah . det är ett ställe som vi var på när vi var små men vi kommer aldrig berätta vad det är , mohahahha . näämen , hahaha . aja har ingenting mer att skriva .
kisses Ester & Linnéa

RSS 2.0