tonårskillar

hahahah! kom hem från träningen för ett tag sen, har duschat och ätit efter det. Pappa hade lagat Pasta Carbonara vilket jag fullkomligt älskar, asså jag skojar inte, jag åt som värsta tonårskillen! Jag förstår seriöst inte hur tjejer, och killar för den delen också, kan ha ätstörningar?!?! mat är ju sååååå gott, haha tjockis.



Har börjat packa lite smått inför fredag. Bilden ovan är ifrån SM i Falköping förra året, då vi fortfarande var 4 spelare på plan, och vi kom femma.... vilket är lite pinsamt eftersom vi va högst rankade, ehe, jävla Halmstad. Vi skyller på dem. Nej men jag och linnéa längst till Höger, sexy as hell! Yesyes, men ska fortsätta packa och sen ska jag i säng tidigt. Eller tidigare eftersom jag måste börja vända tillbaka dygnet, yippie. Aja, fuck you.

/Ester

Halloo

Godmorgon folket, eller "godmorgon". Kom hem från ollie för en liten stund sen där jag har spenderat natten med henne och Molle. Vi hade myysigt! Vi kom hem ungefär vid 12 nångång, och så kollade vi på saw, uuuuh.
Idag kanske man borde börja packa till Göteborg, som vi åker till på freedaaaaaaaaaaag! Ska bli skitkul, framför allt att spela, och att träffa alla underbara volleybollmänniskor.


haniiiii <3

ljuvligt väder

haha känns askonstigt att blogga här igen, vet inte varför! Jag får värsta flashbacks, haha älskar det :D

Iallafall, jag och Linnéa ska åka och träffa Jakob och några av hans kompisar i töjnan snart. Vet inte vad vi ska göra men eftersom det är så fint väder så tror jag vi ska vara utomhus. Klockan 5 har vi iallafall träning i sporthallen, så måste ta med träningskläderna, jooooobbigt! menmen, sånt är livet.


muppa er inte mot bilden!

back in business!

VI HAR BESTÄMT OSS FÖR ATT BÖRJA BLOGGA IGEN!

vet dock inte hur mycket uppdatering det blir, så klaga inte.
/E & L

RSS 2.0