Ut på haven

yeeees , imorrn åker jag, anna och lina äntligen på galaxy kryssning ! Kommer hem på lördagen och jag tror inte jag kommer skriva mer innan jag åker, men ha det bäst här hemma - det kommer vi iallafall att ha ! Puss på er, Linnéa
 

semeldagen

Sitter hemma just nu och gör ingenting. Anlednigen till att jag är hemma är för att jag skulle hämta min mobil ,och för att jag inte har språk nu som alla andra som har spanska, eftersom Runan där jag har språk har lov men inte vi.. Men nu visade det sig att Anton min brorsa redan har tagit med sig min mobil till skolan, suck. Men jaja, jag stannar här tills jag börjar igen, vilket är om ungefär en halvtimme eller 40 minuter.

Nästa vecka, då, då har jag lov . -.- Känns lite surt när jag vet att just nu ligger alla andra hemma och sover , medans nästan hela vibyskolan sitter i skolan och pluggar. Men jag kan ju iallafall glädja mig åt att nästa vecka är det jag som får sova, medans alla andra sitter i skolan ! Längtar (a)


Puss och kram , Linnéa


IEAR HÖRLURAR NEXT !


Fick välja mellan dom här eller koss hörlurar, har lånat mammas koss hörlurar ett par gånger, men asså jag är inte speciellt imponerad av dom. Visst det är skit bra ljud, men asså man kan inte ha ett dugg högt, för då klagar alla på att man hör ut. Så att japp, nu blir det ett par Iear hörlurar för min del. 199 spänn på teknikmagasinet !

- E

right round


Gissar att alla redan har hört den här låten, men måste lägga in den för den är så bra ! lyssna



Vaknade för någon timme sen, så jag har sovit ut, jätteskönt.
Idag ska jag sitta barnvakt ett par timmar , sen vet jag inte . Ikväll vet jag inte riktigt heller, men det blir nog hemma för det är faktiskt egentligen skönast , iallafall när man är trött som jag, ehe.
/L

Sanningen bakom mig

I mitt förflutna var jag player.
jag kan inte åka skidor.
har hett temprament.
min brorsa är död.
jag gör mycket saker jag ångrar.
blir inte brun på sommaren.
jag färgade håret svart för att folk skulle sluta kalla mig fjortis.
min största kärlek bor 40 mil ifrån.
jag är smartare än vad folk tror.
jag är slö som fan.

/E

bjuder!


(inget ljud men kolla minen, hahah )




KOLLA SLUTET HAHA! ^



Har ingenting att göra så jag lägger upp lite filmer från vardagen bara, några jättegamla och några mindre gamla. Hahah - ENJOY !
Linnéa

You're gonna go far kid

dålig uppdatering av oss igen, förlåt för det. men vi får ju aldrig några kommentarer så skyll er själva.

skola skola skola hela, hela tiden. Jag längtar verkligen tills om 2 veckor, alltså vecka 10. För då har jag mitt sportlov. Alltså, alla andra skolor har ju vecka 9, men i vår skola tar man ut de när man vill, då tog jag vecka 10 för pappa sa att jag skulle, ska bli såå skönt !
Igår åkte jag och ester till stinsen för vi skulle köpa massa saker, där träffar vi Lina, Joel, Wille och deras kompis Totte. Har inte träffat dom på jättelänge så det var kulkul, sen var det väl bara hem och inte så mycket mer. Juste, i tisdags var vi på ungdomsmottagningen med klassen, för att lära oss om massa saker antagligen. Haha, alla blev väldigt lyckliga när dom fick en kondom ! grattisgrattis till er.
Ska plugga till engelskaprovet vi har imorrn nu.. suck.
aja ,  lyssna på låten. Det är min favoritlåt just nu , kolla videon ! /Linnéa


(dåligt ljud, sök på den andra videon på youtube för bättre, den gick inte att sätta in).

[RUBRIK]


Jag älskar dig, när jag har tid...

Humörsvägningar

ååh, nu är jag sjuk... igen! asså jag svär, mitt imunförsvar har försämmrats, om det kan de (?) haha. När jag va liten va jag typ aldrig sjuk, nu känns det som om jag är sjuk hela tiden!

Annars är jag fett glad, för igår när vi spelade volleyboll, kom min tränare/coach fram till mig och ba: Jaa Ester, jag har både hört och sett att det går riktigt bra för dig nu, och att du har fått en riktig uppåtkurva, och det är ju superbra! så jag och Jocke, (vår andra coach) har bestämt att du ska få välja vilken position du vill gå nästa gång. Jag ba omg, hähäh, så jag ska gå Center nästa gång, är fett glaad !

Menmen, har nog ingenting mer att yttra mig om, hoppas ni mår bättre än vad jag gör, för jag mår piss. ahahah, ha en bra dag, /Ester

heldag

sitter hemma nu för jag orkade inte vara i skolan, jag var så himla trött, antaligen efter igår. Jag har suttit och kollat på John Tucker must die nu bara, även fast jag har sett den typ 3 gånger.

I lördags sov jag över hos Ester, det var väl mysigt :) . Men vi kollade inte på Bolt, utan vi gjorde massa andra saker. Sen gick vi och la oss, eftersom vi skulle upp kvart i 7 på morgonen och spela u17. Så vi gick upp och åkte dit. DET GICK SKIT. Och sen blev jag ju så jävla sur på våran coach också så jag typ skrek åt honom, hahhah (a). Sen efter det var vi kvar där till typ 8 på kvällen och kollade på lite andra matcher och snackade med folk. Så jag var där ungefär 12 timmar, herregud asså. Haha, men det var ju roligt iallafall.


Jag vill ha sommar, NU!
Linnéa

hmm

alla måste läsa det här, så sjukt ! Jag tog mig tid att läsa igenom hela artikeln dessutom. Man ska inte bli pappa (eller mamma) när man är 12?! Det är ju bara osmart , för både dom och för bebisen. ? dumma människor här.


förlåt mig.

jag är fett dålig på att skriva !
men sanningen är att jag typ inte sitter så mycket vid datan. Idag va jag inne i stan med mamma, först åkte vi skridskor i/på kungsan, sen åt vi lunch på ett litet fik på drottning gatan. Efter det gick vi till operan och skulle kolla på Maria Callas smycken, om ni vill veta vem maria calla är får ni googla upp det, haha ! Sen gick vi lite och kollade i affärer. Köpte en tröja som det står: YOU WILL BE MINE på, hahah den är skit ball, och sen ett par pärlörhängen. Ikväll ska linnéa sova här, vi ska typ kolla på bolt! i'm so excited eller hur det stavas, men hon kommer typ snart. hmm, imorgon ska vi spela volleyboll, kom och kolla i sollentuna hallen ! vi skulle behöva en rejäl hejarklack. haha. Menmen, måste kila iväg. Lägger upp bilder idag eller imorgon. Puss allesammans ! /Ester

Jaa, en riktigt stor puss eftersom det är alla hjärtans dag !

still beautiful


somewhere over the rainbow, iz

onsdag


hahaha . jag säger bara skön dag. :]
- ester och jag typ i mitten (fjortis och bagare)
/Linnéa

romme alpiiiiiiin

Lång, kall och härlig dag i romme för att åka skidor idag då. Gick upp klockan 5 imorse och bussen lämnade viby klockan 6 (!). Men det gick väl bra, sen var vi där efter inte så lång tid och så vare bara att hyra skidor och åka ut i backen. Det var faktiskt en jättekul dag, och nästa år har jag och johanna lovat att åka snowboard ! Det ska vi ju hålla också förfan :).
Men nu är jag iallafall ganska trött ,men som tur är börjar vi kvart över 10 imorrn ! fyfän vad skönt. jag ska förresten lägga in bilder från romme när jag kommer till pappa ,men inte nu. så länge får ni den här bilden på mej och ester i skolan igår - enjoy (a) Pussar Linnéa


veronica maggio








veronica maggio är ju sjukt bra ! - lyssna !
/ Linnéa

jag har tråkigt !

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
tjej

Vad står det i ditt femte sms?
hej:)<333
vem ringde dig senast?
Lina K

Vad har du för bakgrundsbild på din mobil?
ngn tema bakgrund
Vilket språk är din mobil på?
svenska ?

Vad heter din ringsignal?
labels or love - Fergie
Vad står det i ditt översta sms och vem är det i från?
a <3 never mind <3 - Linnéa

Vad står det i ditt sms längst ner och vem är det i från?
Prins faisals ring, men jag läser typ en sida och bläddrar tio <3 - CHRIBBS@

Vad står det i ditt tredje sms uppifrån och vem är det i från?
Är du ledsen ? :(<3 - Linnéa
Vem är din 13:e kontakt?
Atle

Är din 20:e kontakt en av dina bästa vänner?
Carro !
Ogillar du nr 5?
André ? nejnej, han är fett cool

Har du varit i hop med nr 1?
det är en kille jag inte ens knr, så nej.
Vad har din mobil för färg?
röd


och nu ett smstext:

Ta fram din mobil och bläddra igenom din inkorg.
Stanna när du har räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
Gör likadant på varje fråga

1.Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
sitter i bilen, jag kan inte smsa för jag måste somna för jag har skitont i huvet.<3<3<3

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Tjenare mjausing!

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Helvete! Du ska leva och må bra! jag finns här för dig! <3

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
okej :) vet du vilka som ska det? :)

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
hej <3

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
äre någon som är vaken? :o<3

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
hejsan din roliga jävel! <3

8.Vad vill du höra mest av allt?
Han petade mig i ögat, så jag fick ett skarpsår på hornhinnan<3<3

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
om pannkakshångel :)<3

10. Din romantiska replik?
Är ni ihop, gillar du henne, vill du åka till henne och massa grejer<3

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
men då blir jag glad! :)<3<3

Taget av katyas.blogg.se :)
/ESESESTER


MY WEEKEND;

Fredagkväll: blir träning om jag känner mig bättre än vad jag gör nu, för just nu är jag ganska hängig och slö. Efter träningen blir det filmkväll hemma med pappa, om ingen tar med mig ut förstås ! (a)

Lördag: Volleybollturnering i Vallentuna klockan 8 - 12. Där efter vet jag inte vad jag ska göra, hitta på ngt med mig ? haha, annars är det väl sova som gäller. Jag har kommit på det roliga i att sova bort mina helger...

Söndag: 2 stycken volleyboll matcher som jag ska åka och kolla på i sollentuna sim och sporthall. Har hört rykten om att eurosport skulle sända live där ifrån, men jag vet inte riktigt. På kvällen ska jag packa ihop mina grejer som ska med till mamma på måndag.

Kisses Ester

jävla gubbe

just nu är jag skitsur, för att vi lämnade in min gitarr för den skulle byta strängar och stämmas. Och så åkte pappa och hämtade den nu, men så låter det som skit när man spelar på den. Jag har försökt stämma den nu och visst de låter väl okej men ändå helt.. mobbat ! och dom sa ba Jaa nu är den stämd och klar. jag blir bara så jävla pissed och jag vill bara lägga mig ner och gråta, hahahaha! fast de är nog också för jag är trött.. men ändå  -.-
L

vanlig onsdag

ingenting speciellt händer, har precis kollat klart på 10 000 BC, för jag hade ingenting att göra. Den är väl bra..
och vad har jag mer att säga då.. faktiskt ingenting alls som jag kommer på, hahha. Nästa vecka är det romme med skolan då, för att åka skidor. Kmr väl att bli kul. vad händer mer.. på påsklovet ska jag till öland och träffa mina älsklingar , hahah har ingenting mer att skriva. puss L

nämentjoo

sega sega skoldagar. jag sitter bara och längtar till loven.. bara några veckor kvar tills nästa tror jag. längtarlängtar. Igår var jag med söta lina, vi gjorde inte så mycket, bara gick runt lite i stinsen och sen vid sollentuna. Sen bjöd hon mej på chai latte som jag aldrig hade druckit , de va jättegott faktiskt (: . sen åkte jag bara hem och gjorde ingenting. idag tisdag har jag bara vart i skolan , och sen träning. Ska gå och duscha snart för jag har inte orkat det.. sen har jag lovat min lillebrorsa att jag ska baka med honom, så okej då. haha
puss linnéa
cp bild men jaja


Linnéa;

Du är en underbar vän. Ett liv utan dig skulle vara som ett liv utan skratt och glädje, en tomt mörker. Tack för alla härliga minnen med dig, tack för alla skratt och allt stöd. Efter alla dessa år kan jag verkligen kalla dig för min bästa vän, utan att tveka. Du har alltid hjälpt mig när jag har haft det svårt, och nu är det min tur. I dina jobbigaste stunder kommer jag stå här, precis bakom dig som ett stöd. Jag vet att jag kanske inte alltid är den bästa vännen som finns, att jag är komplicerad och envis, Men om något elak liten kommentar slinker ur mig ska du veta att det aldig är meningen att såra dig. Förlåt för allt konstigt jag sagt och gjort, jag älskar dig, du är min solstråle och livsljus. Du är den där sista pussebiten som passar till alla pussel, en nyckel som passar till alla dörrar. Den biten och nyckeln alla vill ha för att slutföra sitt liv, för att bli 100%. Och linnéa, med dig är jag hel.

/Din bästavän Ester

RSS 2.0