jag och mamma åker cykeltaxi, 'ricksha', i Kina


hahah sjukt kul va det i allafall !
Ester

jag har absolut inget att göra


Namn 7 - Anna Nordkvist
Är han/hon kul? - ja!
Har du kramat personen? - Ja det borde jag ha gjort
Minnen med personen? - Så sjukt många! 


Namn 9 - Anton Berg
Var träffades ni första gången? - När vi var på första klassträffen tror jag :S
Är personen viktigt för dig? - .. Nja :p
Sista bokstaven i personens namn? - n


Namn 14 - Astrid Lundman
Flicka eller Pojke? - Flicka
Älskar du honom/henne? - jättemycket!
Har du pratat med personen i telefon? - Ja de tror jag 


Namn 15 - Axel Haglund
Hur länge har ni känt varandra? - typ ett halvår kanske
Har du kysst honom/henne? - nej
Kan du berätta hemligheter för personen? - Ja de tror jag


Namn 16 - Bästisfestis (Ester)
Är hon/han vacker? - ja!
Känner du honom/henne bra? - Så bra jag kan typ
Är han/hon upptagen? - Nope 


Namn 20 - Daniel Ullmark
Är ni släkt? - Nej
Hur är han/hon till sättet? - rolig
Känner du honom/henne bra? - Jaa har kännt han i typ 8 år så :)

Namn 22 - Edvin Karlsson
Har du sänt personen ett sms? - Japp
Är det en tjej? - Nej
Går personen i samma skola? - Japp, samma klass 


Namn 25 - Erik Kolmodin
Hur gammal? - som mig, 95
Bor? - Kärrdal
Hatar du personen? - NEJ!

Namn 28 - Farmor och farfar
Har du besökt personen? - Ja
Är han/hon trevlig? - Jadå
Vad börjar hans/hennes namn med? - B, & I

 
Namn 30 - Fredrik Malmström
Har du kramat henne/honom? - Ja
Har du sett personen full? - nej
Är personen äldre än du? - tror inte det.

Namn 33 - Gemal.
Är han /hon vacker? - Nej
Minne av personen? - bara dåliga
Har du hennes/hans msn? - Ja

Namn 35 - Gustav Kjell
Står han/hon nära dig? - Ja mkt
Har du kramat personen? - Ja
Har du varit förtjust i honom/henne? Jadå ;D


Namn 36 - Hanna Lejeby
Beskriv med ett ord? - Härlig
Bor personen i huvudsstadsregionen? - förstår inte :S
Har du sett honom/henne i en dröm? - Nån gång säkert x)


Namn 39 - Jakob Palm
Första tanke: - dedu
När träffade du senast personen? - de va i somras
Varifrån har du fått hans/hennes nummer? - han la in det tror jag


Namn 43 - Joel Martinsson
Har du sett personen naken? - hoho, nej
Ge ett smeknamn: - Joppe såklart :)

Namn 45 - Jonathan Bacci
Kramat personen? - Nej inte vad jag minns :S
kysst personen? - nej
sista bokstaven i namnet? - n

 Namn 46 - Josefina Brantingsson
träffat personen? - jaa
pratade med i telefon senast? - Oj de va längesen!
skickat sms till personen? - ja
Beskriv med få ord: -  va en gång min bästa vän

Rosa lack och romantik

asså gaah vad jag känner mig sönder stessad ! Har ett jävla NO läxföhör imorgon om typ atomer och skit, och ändå sitter jag här, framför datan och nördar mig. Jag borde faktiskt plugga. Btw, hade utvecklingssamtal idag, och det gick faktikst jätte bra. Mamma och pappa var fett stolta, haahha !
Matte, Musik & Idrott: G
Svenska, SO, NO, Engelska, Hemkunskap, Syslöjd: VG
Spanska: MVG

hoho, muy bien Ester ! Fast jag räknade med högre på engelska, faktiskt. Menmen, kanske höjer mig innan terminen är slut, det är ju faktiskt 43 dagar kvar på terminen ! jaja, imorgon är det valborg då. Drar ner till norrviken med Linnéa och Gurra, kanske någon mer ? Sen vet jag inte vad som händer i helgen, troligtvis ingenting hahah. Ska sova bort hela helgen, punkt. Men nu ska jag ta tag i det här jävla pluggandet, och juste, missa inte grey's anatomy klockan 21 !
Ester


and i want i now

Onsdag, det betyder att imorrn är det valborg, och att alla skolor har halvdag. Förutom vi då såklart.. Vi har seriöst aldrig ledigt eller sovmorgon eller nånting! Jag kanske har sagt det här till alla; men jag har aldrig haft en studiedag. Det känns inte så kul när alla andra har studiedag, så sitter vi i skolan. Men haha, jag kan väl glädja mig för jag lär mig mer och dessutom har ett år högre utbildning eftersom vi har nånting speciellt med våran skola, höhö. Aja, idag ska jag inte göra ett skit, och det känns så sjukt skönt! Förresten så har dagen vart rätt kul, dom har byggt en ny jättestor typ gunga på våran skola, en sån som finns i norrviken. Så vi gungade på den ganska länge, det var jättekul, haha.
Det är tre personer som har sagt att jag skulle med några kompisar och shoppa i kista, men jag har aldrig sagt det, fast dom säger att jag har det (?) hahaha.


jag har som vanligt typ inga nya bilder (a)
Linnéa

känner bara hat

Seriöst, världens sämsta dag har det vart idag. Jag har gått runt med ett pip i mitt öra i flera timmar, som sedan gick över till att jag nästan inte hörde nånting, och jag kände inte örat heller. Detta pga att ett #&%/* i våran klass örfilade mig skithårt. Jag tänker inte säga varför men jag vill bara säga att jag hatar den här personen så jävla mycket, jag önskar att du aldrig hade börjat i våran klass, du förstör bara. Och jag har inte gråtit så mkt på sjukt länge :S, jag grät mest inte för de gjorde ont.. jag vet faktikst inte varför jag gjorde de.. jag kunde bara inte hålla tillbaka tårarna. Men jag har bett den att aldrig mer prata med mig eller titta på mig så jag hoppas de hålls :). Men efter skolan träning som vanligt, jag kände mig fortfarande yr och lite illamående efter den där jävla smällen så jag kunde knappt vara med på halva, det kändes inte rätt att träna, så de va skittråkigt...
Men snart börjar Desperate housewives, nånting posetivt iallafall..


igår
/Linnéa

ett kliv in i ditt ungdomsliv

Gårdagen vart ju verkligen inte som jag hade tänkt mig! Jag trodde att jag skulle åka ner till mamma som ni ser i förra inlägget, och bara käka lite tårta och så.Men jag ska berätta allt; Jag kommer in i dörren och efter ett tag står ester typ vid andra sidan huset vid altanen och knackar. Jag ba wtf ? Och går dit såklart. Då kommer alla (LinaM,LinaK, Ollie, Anna reje, Soffe och Ester ) fram och säger GRATTIS och typ skjuter massa grejer. Jag blev sjukt chockad och så jävla glad! Dom hade skrivit en låt till mig! :') Dom sjöng den och jag fick asmkt tårar i ögonen, för hur jävla underbara vänner får man ha!? Jag har kvar låten till texten jag kan skriva den sen när jag kommer hem (a). Men sen fick jag en massa fina presenter av alla, tack så jättejättejättemkt! Dom stannade hela kvällen och vi åt och hade det skitkul, jag kunde inte ha haft en bättre födelsedag. Men hahah.. när vi skulle gå ut och leta efter en sak så ramlade jag rakt ner i en buske, och typ rev upp ett sår på min arm och mitt ben, och det svider fortfarande jättemycket! Just my luck..
Men tack tjejer, för att ni finns! Jag älskar er !

  


B-day

Idag fyller jag 14 år då, känns ärligt inget speciellt alls, men det är ju alltid lite kul. Speciellt att bli "uppvaktad" av alla, i form av alla gratulationer och presenter och så! så tack så mycket alla för alla gratulationer ! Jag uppskattar det jättemkt <3. Jag har fått lite fina grejer imorse, och idag fick jag ett presentkort 200:- på Gina Tricot av Bästisfestis Ester och Sofia, tack! Snart ska vi, alltså hela familjen åka till mamma och käka tårta och sådär , de ska bli mysigt :). Funderar på om jag ska ha nån liten tjejmiddag eller så,  men jag vet inte om jag orkar fixa och blabla, de är ju ändå valborg. Men jag får väl se, fast de skulle ju vara jättekul.


Hittade den här bilden på facebook nyss, tack älskling LinaK




Och tack ester för din bild som du la ut, jag blir sjukt glad av sånt! Jag älskar er <3
Massa pussar och kramar från gladaste Linnéa

grattis bästavän.

Jag säger det för sällan, men ärligt talat; Jag älskar dig.
grattis på födelsedagen min lilla fjortis.


din ester

i'm walking on sunshine

sommar och sol och vi har korta kjol', och vi vill ha dig;  markoolio !

åå vad jag blir glad när det är sånthär fint väder, som håller sig i några timmar också! Jag har faktikst gått runt i shorts i stort sätt hela dagen, så himla mysigt. Och på torsdag är det ju sista maj också ! (rätta mig om jag har fel) Jag och Linnéa ska iallafall till norrviken, någon mer som ska dit ? aja, ring eller smsa om ni vill träffas.

nu ska jag dra mig tillbaka, slänger in en sommar bild på mig och min söta kissemisse.
Ester

Good vibrations

Hemma från bion igen då., och har också vart och ätit middag några timmar hos några grannar, trevligttrevligt. Men bion  var som jag hade väntat mig jättebra, och den blir ju inte heller sämre när världens snyggaste zac efron är med! Jag typ smälter. Men de va iallafall jättemysigt, och vi satt kvar fett länge när den var slut, haha.

Annars har jag spelat allsollskan idag, när man räknar ihop allt så vann vi så jag fick en guldmedalj till min lilla samling, och de är alltid kul. Men det är så himla sorgligt, för det här året var det sista som vi spelade det. Även om det inte är en speciellt seriös cup eftersom det bara är sollentuna lag som spelar, men vi kommer inte få träffa folk lika mycket längre som vi gör nu.. bara på träningar och andra turneringar och så. Jag kommer sakna det :(

PÅ MÅNDAG FYLLER JAG 14 ÅR!


en måste bild, alltid
från V: Linnéa, LinaM och LinaK

oh ljuva sol!

äntligen är sommarn här! hoppas jag. haha, det är så otroligt härligt ute, så jag sitter med min laptop ute i solen med ett glas saft, så himmla underbart. Kom hem från stinsen för en stund sen, jag och Sofia åkte dit efter allsollskan och skulle köpa en present till Linnéa, (för er som har missat det så fyller hon fjortis på måndag!) Jag köpte iallafall en present, och nöjd kommer hon bli. (a) Imorgon vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, vill hitta på någonting ute i solen iallafall ! kan inte sitta hemma, det går bara inte. Menmen, ska käka strax, så måste börja dra mig tillbaka in. Vi hörs, cya



Ester

fredag ÄR

Äntligen fredag igen då, alltid lika skönt, nästan alltid iallafall. Idag har jag som vanligt bara vart i skolan ,men idag hade jag utvecklingssamtal! Men det gick faktiskt jättebra, som jag hade trott. Så mina föräldrar "ska vara stolta över mig", så då blir jag tilloch med stolt över mig själv :). Men jag har ju faktiskt jättebra betyg (eller omdömen då-.-) även fast jag knappt har ansträngt mig alls. Jag har till och med höjt mig i idrott. Men det här känns bra, för då vet jag också att jag kan anstänga mig ännu mer! Men jaja, inget mer ointressant snack om min skolgång. Efter skolan åkte jag på träning som vanligt, men det var ärligt en av de tråkigaste träningarna jag har vart på. Jag var bara seg och jättedålig, och trött och irriterad, och så fick vi göra jättetråkiga saker, och jag blev arg på tränaren som vanligt.. Men jaja.

Förresten jag kom på att jag knappt har skrivit någonting alls i veckan, men jag kan väl säga lite vad jag har gjort. Som vanligt träning tisdag, och torsdag och idag då. Men i onsdags så var jag ester och sofia med Ludde och Gurra ,men vi gjorde inte speciellt mycket. Imorrn ska jag spela allsollskan och sen ska jag på bio med Lina och Lina! <3


jag har lite brist på bilder, dels för att min mobil är sönder så jag har en skitmobil. Så ni får den här volleybollbilden. Vet inte om jag har lagt in den en gång förut.
Linnéa


Talanglägret 2008


"Jag lagar din mat", Talanglägret sommarn 2008. fyfan vad jag saknar det!
Men jag lovar, årets läger kommer bli minst lika rolig.

/ E S T E R

Jag saknar min kamera !

asså vad fan. Ni som inte visste det så gick min kamera sönder när jag va i Kina. Mamma skickade den på lagning för ett tag sen, och dom har inte hört av sig än. Asså det är så jävla dåligt, jag har nu börjat inse hur mycket jag saknar den! asså den tar jätte fina bilder, jag älskar den, and now it's gone ! inte för evigt, hoppas ju. Asså det var exakt samma sak som hände med min mobil förut, typ värsta sprickan inuti skärmen, och den gick inte att laga.

men slut tjafsat om det. Nu har mamma i alla fall köpt en lägenhet i uppsala. Inflyttning i Juni Juli ngn gång. såå, goodbye sollentuna. Nej. inte hejdå, måste fortfarande gå kvar i vibyskolan. 2 år till, det ska jag väl klara. Och eftersom jag är hos pappa varannan vecka i väsby så blir det ju i stortsätt bara 1 år jag behöver hålla på och pendla. om ni fattar vad jag menar? men aja, för övrigt känner jag mig febrig och förkyld. not good, not good at all. Får se hur det blir imorgon. Kanske stannar hemma. Började känna av mina knän på träningen idag igen. jag som trodde det hade gått över ! Annars gick träningen sämst för mig, jag var helt ofokuserad. Tror fan att jag fortfarande är trött från SM.

Tyvärr blir det ingen fin liten bild i det här inlägget, för jag orkar inte hitta någon jag kan lägga in. taahah, jag är fett slöö ! men sovgott allesammans, vi hörs imorgon. Puss, Ester

Vad vet du att jag vet?

Finns inte så mycket mer att säga än det som Ester redan har sagt förutom att jag hade sjukt kul, men vi kom ju femma iallafall , av totalt 85 lag. Alltså som är lika gamla som oss, men vi spelade i svart (svåraste gruppen) så vi fick såklart inte möta alla. Jag har vart lite dålig och inte skrivit någonting alls i bloggen sen jag kom hem, men jag har väl inte riktigt haft den tiden. Jaja, nu skriver jag. Sen jag kom hem har jag haft värsta ont i halsen så jag var inte med på träningen idag, men jag var tränare för killarnas (96-95) träning! Det var jättekul, haha. Men en grej hände när jag bollade med simon innan träningen :(. jag typ råkade hoppa på nånting med min häl och nu har jag jätteont så jag går på tå hela tiden! Jag hoppas bara att det inte blir värre nu.


jagälskarvolleybolljagälskarvolleybolljagälskarvolleyboll..
Pussar Linnéa

bilder från helgen


laget från V: Hedvig, Ester, Lina, Linnéa och Sofia


time out


från V: Hedvig, Lina, Lasse (Coach), Sofia, Ester och Linnéa

kanske hittar någon mer sen, lägger in den isf.
från Ester

femma i sverige

asså femte bästa laget i flickor under femton i Sverigie, visst det är okej, men jag vet att vi kan bättre. Liksom vad fan, vi åkte ut i kvartsfinalen mot halmsta. Vi kunde slagit dom, det borde vi gjort. Men vi va skit trötta och typ inte upp peppade och uppvärmda, så vi va verkligen sämst den matchen. Menmen, nästa år får vi inte spela med studs, men då är vi sex stycken på planen också. Enligt mig själv tycker jag att jag är bättre på "riktig"  volleyboll, asså utan studs, eller jag känner mig liksom mer trygg med laget då. jaja, nästa stora turnering är big step, om typ en månad, här hemma i sollentuna. Och efter det är det beach volley som gäller hela sommaren, fast uppriktigt talat, beachvolley är tråkigt. hahah.

lägger in några bilder sen, tror jag, om jag hittar några, och om jag hinner. Eller jag ska inte göra ngt idag, ska bara sköa hahah. Men hare gött, puss.

/ E S T E R

regarde moi

Yes , nu åker vi snart och jag är skittaggad! Vi ska vara så jävla bra nu, och kanske tillome vinna. Aja, hinner bara skriva lite kort; vi kommer vara borta bara till söndag, och nås bara på mobilen på kvällen, eller iallafall jag, jag vet inte när ester nås (a). Vi kommer att ha det så sjukt(!) kul! Pussar på er tills dess, Linnéa

nästa stopp: Falköping

SM på fredag, ska bli jävligt najs. Vi ska krossa allihopa och vinna SM guld. punkt slut. hahah, det finns inga andra alternativ. Nej men det ska bli så jävla kul att spela igen, har inte spelat på skit länge och känner mig alltså lite ur form. eller inte lite, utan mycket ! gaah om jag tabbar mig. Förlåt om jag inte har bloggat så mkt, men asså mitt internet har blivit så jäävla trögt ! Det tog 10 minuer att komma in på blogg.se hahah, det är fan skrattretande.

men nu ska jag ut med min älskling Sixten (min hund). Och sen är det grey's anatomy! me love it. så ingen stör mellan 21.00 - 22-00, svarar troligen inte på några samtal, höhö. nej jag är inte ett dugg besatt (a) jaja, hare bäst, ska försöka skriva imorgon också, men har sen träning, puss på er. / Ester


haha lägger in en tjockis bild också.
och folk frågar hur jag alltid blir bra på bild!

Baby when the lights go down

Nu när jag ändå har tid att skriva så kan jag ju berätta lite om mitt påsklov. Jag tänker verkligen inte berätta allt jag gjorde, men jag kan ju säga i stort. Som jag kanske inte sa innan jag åkte (shame on me) så var jag på Öland nästan hela lovet. Jag hade somsagt askul hela lovet när jag var med mina bästa vänner (förutom Ester) Frida, Karin, Linnéa, Simon, Max och sen många fler nice personer som jag har lärt känna bättre. Vi har egentligen inte gjort så mycket som går att berätta, bara åkt runt på dagarna och nätterna och gjort vad man nu gör på öland, och haft skitkul. Asså, det här får mig verkligen att vilja mer, som att gå upp på mornarna. Nu har jag någonting att längta till, och jag vet att jag alltid kan vända mig någonstans. Jag vet vart jag har er alltid, och vart ni står vid mig. Ni är så självklara för mig. Tack för det, i sommar kommer vi ha det så bäst !

  
äh , ni får kolla facebook om ni vill se mer - Linnéa Edselius

EDIT: Den är skitseg på att publicera!

vi sitter i samma bil

Jaha, första dagen i skolan då, känns så äckligt dåligt att gå dit. Jag vill bara slippa skolan och gå på ett långt skönt och välbehövt lov, även fast det just har vart ett lov på 10 dagar. Jag orkar verkligen inte sitta i den där jävla stolen i skolan och lyssna på nån som står och berättar saker, jag är så sjukt trött på det nu, att göra samma sak varenda dag. Jaja, efter skolan åkte jag på träning som var sjukt kul faktiskt! Jag, Ester, Sofia och Lina fick värsta egna lilla träningen med killarna eftersom vi håller på och tränar in falköpinglaget som vi ska spela i på fredag,när vi åker till falköping och spelar sm. Men det var iallafall jättekul på träningen, och efter det var det fys också, skönt..
Nu väntar jag bara på att DH ska börja. Ha en bra kväll, pussar Linnéa



gud vad jag har börjat säga "sjukt" , hahah

Time of my life

Nu är jag hemma igen då från Öland. Det har vart sjukt skönt att vara borta , plus att jag har haft världens bästa påsklov ! Jag lovar. Jag tänker bara skriva ett kort inlägg nu och bara berätta att jag är tillbaka så kan jag ju berätta lite mer imorgon. Det har vart skönt att vara ifrån datorn också, och allt annat. Men nu är man alltså tillbaka i skiten och ska upp till skolan imorrn, jag kan inte direkt säga att jag längtar...
Jaja, ha det bra pussar Linnéa


Glad påsk

glad påsk allihopa, hoppas ni ätit god påsk mat och fått påsk ägg hahah ! nej men nu sitter jag hemma hos Björn, mammas kille typ, och har precis ätit middag. Innan middagen ´bowlade vi. Björn spelar typ div 1 så han hjälpte mig och ett par strikar och ett dussin spärrar också. Jag tror vi ska sova här, för imorgon ska jag och mamma till hennes kolonilott. mysigt mysigt.

men nu ska jag vara lite social och inte bara sitta här vid mammas data, heheh. jaja, ni kanske hör ngt mer från mig ikväll, vet inte. Pusspuss, Ester.

pippi långstrump?

hahah, mitt hår blev väll sådär. Asså jag kan leva med det, men det är ju inte direkt snyggt. Lina hjälper mig att färga det mellan blont imorgon. Och juste, ska sova där också. höhö. aja, lägger in två bilder på det nyfärgade håret, och ett på det gamla. Enjoy, eller nej gör inte det föresten...



hhaha, fail igen. Nej men faktiskt, jag färgade iallafall inte med balsam den här gången ! aja, ska väl kolla lite på tv och nörda mig. Sov gott, dröm om mig. (a)

gårdagens inköp


Jeans: Cheap Monday 400 :-
tröja: H&M 198 :-

Ursäkta det stökiga rummet, men orkar inte städa, haha.

Nu Sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem. Då ska vi typ till stinsen där jag ska få nya skor och en ny tränings bag. Ikväll ska hon kanske hjälpa mig att färga håret också. Asså jag köpte en Super blonde avfärgnings grej, men jag fattade inte om man fick tillbaka sin naturliga hårfärg eller om man blev blond. hahaha, fan vad dum jag känner mig, men dom förklarar skit cp i bruksanvisningen. Det va ju därför jag och linnéa färgade håret med balsam sist också... hahaha! Hoppas det går lite bättre den här gången, annars så har jag en mörk brun färg hemma som jag får färga över. Önska min lycka till. Kisses Ester

jag skriver vad fan jag vill

ha! asså nu har jag verkligen börjat tröttna på sånna personer som kommenterar anonymt och skriver massa onödigt bullshit som för det första är jävligt taskigt, och för det andra så är det så grovt patetiskt. Jag skriver vad fan jag vill i våran blogg! och jag ska inte behöva ha någon jävla äckel unge som kommenterar någon elak kommentar. Jag skriver vad jag tycker och tänker, thats it. Om ni tycker det är fel eller har någon jävla annan åsikt om det så vill jag inte höra den, så länge den är elak. Skriver jag: Jag hatar fjortisar, dom är fula. Så får man ju 100 kommentarer typ kolla dig i spegeln. Liksom, jaha, fine, tyck så då, men du behöver inte dela dina tankar med oss, för ärligt talat: VI BRYR OSS INTE!
så snälla, allt jag ber om är att folk ska sluta kommentera så jävla onödiga grejer. Jag är så sjukt trötta på er, gå och dö. För ni är så jävla patetiska.


/ E s t e r


Grattis min älskling

gud vilken härligt dag det har varit idag igen ! Fast det var en mindre härlig dag igår, fast den blev ju såklart sjukt mycket bättre när aik vann ! Igår var jag ute verkligen hela dagen. Från ungefär halv tolv till kanske 5-6 var jag ute. På morgonen åkte vi in till råsunda för att vi skulle även se spelarbussen när den kom innan matchen , så det var kul . JAg tog bilder och så men jag glömde lägga in dom tillsammans med dom andra bilderna och jag orkar inte nu :$ Men det var iallafall jättebra för aik vann med 1-0 mot halmstad bönderna, i <3 aik.

Idag har jag haft en jätteunderbar dag i det fina vädret! Ester kom förbi mig nångång vid 12 kanske, och vi gick upp till pappas hus och hoppade på studsmattan och lite så, och tog massa härliga bilder. De bästa blev med kameran men dom kan jag inte lägga in på den här datorn, något fel på sladden eller något.. men jag har iallafall lagt in från mobilen. Aja , sen bestämde vi oss för att åka ner till norrviken och köpa glass för det var ju så härligt i solen. Då smsade LinaMolin och vi bad henne komma ner och hon ville det. Så vi var med henne hela dagen och jag har haft det jätteroligt. Puss på ester och lina ! 



men två väldigt dåliga och lite sorgliga saker har också hänt. För det första så slutade min mobils sms funktion att fungera så jag kan inte skicka eller ta emot sms ! Jag blev helt krossad.. haha. Men jag vet att det är mobilen som inte funkar, simkortet funkar för vi provade, och nu försöker jag byta mobil för tillfälltet till någon av de gamla. Men 3 av dom går inte ens att starta, och de andra tre är låsta till telia & telenor.. jag blir irriterad.
Det andra är att min lilla älsklingssötnos kanin Molly som fyller 5 år idag har blivit blind på sitt ena öga. Har läst nånstans att det kommer med åldern men gud vad jag tycker synd om henne. Men jag ska ju uppmärksamma att det faktiskt är hennes 5-års dag idag! grattis älskling


Från din Linnéa

hetast på dansgolvet

Asså gud vad jag känner mig tråkig som bara sitter vid den här datan hela jävla tiden, dag in och dag ut. Eller kväll i alla fall. Men imorgon åker jag till mamma så att då händer det väl lite mera. Imorgon ska jag och linnéa hitta på ngt, vi vet inte riktigt vad än, men ngt blir det iallafall. Och på tisdag ska vi typ dra in till stan, jag ska köpa ett par cheap monday jeans och lite små grejer, ett par solglas ögon bland annat. Det sägs ju att det ska bli fint väder i både dag och imorgon, så det ska bli skönt. Har träning på Tisdag kväll också, ska bli kul som vanligt.

Någon dag ska jag träffa Josefina också. Fan vad jag saknar henne. Vi gled liksom bara isär så fort hon bytte skola, och även sa vi att vi skulle hålla kontakten, liksom vi bor ca 500 meter ifrån varandra, men ändå blir det aldrig av. Det är ju nu på våren jag saknar henne som mest. Precis dom där dagarna när man känner att sommaren är påväg, och tussilagon börjar kika fram. Det är dom dagarna och jag tänker på hur vi cyklade ut och plockade tussilogo när vi var små. Hon hade alltid sin rosa "barbie"väst och mjukisbyxor som matchade. omg, i miss u.

Men nu ska jag väl dra mig tillbaka, har faktiskt ingen lust att sitta kvar vid den här jävla datan längre. Ska kika lite på tv istället, haha, geek. Menmen, Godnatt och sov gott ! /Ester


Dagens låt: Baker street - Michael Mind

Att andas tar bara tid


Problemet med ekorrhjulet är att även om man lyckas springa fortare än alla andra, så är man fortfarande bara en ekorre.

dreamday

Gud vilken härlig dag det har vart i dag! Det kändes verkligen som om det var sommar, så bra känsla! Det får mig att längta så mycket till sommarlovet, men snart är det här ,så jag får hålla ut. Mest av allt längtar jag såklart till att åka till öland på lovet, men det kommer jag ju göra på onsdag nu på påsklovet och träffa alla, det ska bli så kul och jag längtar ihjäl mig.

Har hunnit med jättemycket idag fakiskt. Vaknade imorse rätt tidigt, ungefär vid halv 10 kanske. Åt frukost och så och sen sa mamma att vi skulle ut och cykla, på järvafältet eller så, hela familjen.. Sen ringde pappa mig och skulle bara undra en sak, men så blev det så att han följde med också. Så vi cyklade hela vägen dit, det tog ett tag och det kändes i låren men gud vad härligt det var. Sen kom vi fram till bögs gård och vi satt och typ fikade på caféet i den stekande solen. Sen så ville Wille gå och titta på lite djur :') jag gick med honom, det var så himla mysigt. Klappa hästar och såntdär tråkigt som man gör, som blev så himla mysigt. Efter ett tag cyklade vi hemmåt, men william och jag åkte till pappa för att sätta upp studsmattan. Så vi gjorde de, och sen la jag och pappa mig på studsmattan i solen och somnade. så skönt.
Sen cyklade jag ner tillbaka till mamma för jag skulle åka med henne och köpa lite nya saker. Jag köpte två nya skor, ett par nya solglasögon och två blusar. lyckade köp! Sen kom vi hem och gjorde middag, och nu sitter jag här, jättetrött..
Men jag har haft en sjukt härlig dag somsagt, och jag har hunnit få en massa fräknar och så ! Hoppas ni hade det lika bra, pussar Linnéa .


fin bild på mig från i somras :)

Hur man gör Biffstroganoff


Av mig och Daniel.
otroligt seriösa vi är på hemkunskapen.
Ester

påsklov, here I come

yes, äntligen det efterlängtade påsklovet ! fyfan vad jag är beroende av ett lov hemma, hahah, asså utan att åka iväg någonstans. Om jag ska vara ärlig så har jag ingenting inplanerat. Ska träffa några polers, bowla och sen blir det väl en och annan påskmiddag.

Juste, jag har typ fått hopparknän också! fyfan i helvete vad det gör ont. Det är typ värsta överanträngningen (?) i knät och gör ont så in i helvete i vissa rörelser. Vissa stunder gör det så jävla ont att hela benet viker sig typ. Man måste typ söka upp en läkare, men om jag gör det så kommer den säkert säga ba, nej du får inte träna på en månad. Och jag tänker, aldrig, aldrig missa SM i falköping om två veckor. Nu har jag ju en träningsfri vecka, eller nästan, har bara en träning nästa vecka. Ska nog vila den och se om det blir lite bättre. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra, för om det blir värre går det kanske inte att bota. Helvete också, jag känner ingen stor lust att vara skadad under SM...
/ E s t e r

osignad

Måste plugga till det där jäkla no provet imorrn, och det har jag sagt hela eftermiddagen nu men ingenting verkar hända, haha. Jag är verkligen sämst på att plugga när jag ska göra det hemma. Jag får aldrig någonting gjort. Det är därför jag måste göra allt i skolan, men aa, nu har jag inte förstått (eller kanske lyssnat ) någonting alls på lektionerna, så jag kanske får skylla mig själv nu när jag måste sitta och läsa på allt den där skiten som jag ändå aldrig kommer komma ihåg. Jag tycker oftast att no är sjukt onödigt, men okej jag kan hålla med om att det här med el faktiskt är ganska viktigt, så det är väl bara att börja plugga.. hur det nu ska gå.. haha


..ikväll !

falling in love

okej okej jag vet, skit dålig updatering från min sida. Men jag tog inte med min data till pappa, ärligt talat orkade jag inte,jag sitter fett mycket vid datan annars.

Iallafall. Jag mår super bra, är lite tept i näsan och lite hostig, annars är det super fint med mig. Okej, jag har grovt mycket läxor just nu, men mitt humör är på topp, hahah ! Och snart är det ju påsklov också. Jag tror jag ska ta den tiden och ägna den på personer jag inte träffar så pass ofta, det kan verkligen behövas. förlåt för att jag har varit lite osocial på sista tiden. Men åå vad jag längtar till SM i falköping, den är om 2 veckor tror jag, asså jag håller på att döö av längtan. Ska träffa min älskade Simon då, liksom, det va ca 2 månader sen jag träffade honom. Suck, kärlek på långt avstånd. Men ska kila iväg och läsa Hemma hos Martina av Martina Haag. Jag är kär i hennes böcker, dom går inte att slita sig loss ifrån. Men ha det bäst så hörs vi senare ! /Eran Ester


slänger in en bild också, jag just nu. No make up, haha typ "hemligheten bakom sminket" jaja, hemsk bild, men nu vet ni hur jag egentligen ser ut!

RSS 2.0