when the sun goes down

Vanlig seg tisdag, men med fördelar! För det första så är det snart påsklov, så jag orkar hålla ut i skolan och samtidigt vara ganska glad, och för det andra så behöver jag inte ha träslöjd länge utan idag började min grupp med syslöjd äntligen! Så jag har precis börjat på en klänning, hoppas den blir fin då.
Sen åkte jag som vanligt på träning, det var jätteskön träning för det var nästan inga där , och tiden liksom gick jättesnabbt. Så nu sitter jag här och bara väntar på att min favorit Desperate Housewives ska börja!

Igår tog jag min sista spruta för den där vaccineringen, det är mot livmoderhalscancer tror jag det heter. Det gick bra och det känns sjukt skönt att ha det överstökat med alla dom där sprutorna! När jag kom hem satte jag mig nästan hela kvällen och pluggade NO till vårt pro, som jag trodde var idag. Jag lärde mig inte allt så jag tänkte att det skulle gå skit, men sen i skolan ser jag att det är på torsdag! Då blev jag lycklig, hähä.
men nu ska jag faktiskt gå och vara lite social med min lillebror.
take care / Linnéa


här får ni en bild från bosön som LinaK har tagit, har ingen annan att lägga ut x)

Hold me back

Jag har tänkt på en sak, man är ju faktiskt sig själv, och jag har faktiskt kommit på lite vem jag själv är och jag kanske inte är så jätteglad för det, men jag är iallafall lite lättad. Jag är egentligen värsta blyg och för mig själv. Men jag försöker vara så "social" som möjligt, och såklart är det väl jag då också, men jag menar att egentligen kunde jag vart mycket tystare och så och trivts med det. Men nu när det är så, så borde man ju faktiskt gilla läget och vara den man egnetligen är. Den tysta kanske inte får lika mycket uppmärksamhet som den livliga, men vad tjänar man egentligen på den senare när man har lärt känna någon på riktigt. Man ska vara sig själv från början ! I like tyst!


Bye viby, hello Bosön

om några timmar så åker linnéa, ester och hela vårt volleyboll lag på träningsläger  till bosön!  Vi kommer ha det sjukt kul, och vi kmr att vara borta fram till söndag. haha ,som alla säger då; Vi nås på mobilen då vi inte har träningar. Smsa gärna eller ring på kvällen. ha det bra ! Pussar


vii kommer ha det bäst! (DRIV fjortis kväll), hahaha..

jag har pistolen mot mitt huvud

Har just ätit middag efter att ha vart med Anna och Lina! Vi hade roligt som vanligt när vi stog och dansade till våran musik, hahah! Mamma "tjatar" på mig att jag ska gå och upp packa till volleyboll lägret eftersom jag inte kmr hinna så mycket imorrn, så jag ska nog pallra mig upp dit och göra de. Efter det måste jag plugga till matteprovet.. och sen Grey's anatomy. Vet inte om jag kmr hinna.. men jaja
Linnéa

dåligt imunförsvar?

asså det känns som om jag är sjuk var och varannan dag nu för tiden! Nu är jag hemma med hals ont, kanske var det Linnéa som smittade hahah, det gör inte så mycket iallafall. Jag fick bara mera tid på mig att plugga till det äckliga matte provet imorgon, eugh. Ska även ha engelska redovisning på fredag, den är typ as lång och jag kan ingenting. Och sen har jag NO prov på tisdag. Jag har typ inga anteckningar eller någonting från lärarens genomgångar eftersom jag va i Kina när hon gick igenom typ allting, så hon hade lovat mig att sätta sig ner med mig och gå igenom allting igen... men så blev det ju inte, eftersom jag är hemma och är sjuk. jag vettefan hur jag ska klara mig, jävla cp.

För att bli på bra humör igen lyssnar jag på Vi vet hur det känns, och speciell. Jag får så jävla mycket sommar kännslor av dom ! eller iallafall vår. Jag lägger in dom så ni också kan få lite vårkännslor. puss Ester

haha, så söt och sant

http://www.bokenas.com/bilder/byggblogg/katt_lejon_15041231.jpg

ryck

det förra inlägget publicerades inte förrän nu fast att jag skrev det vid ungefär 12 -.-


Pussar på volleybollar

Idag stannade jag hemma, jag kände på mig att jag skulle behöva göra de igår kväll när jag gick och la mig kvart i nio med sjukt mycket huvudvärk och var illamående och så. Just nu har jag ganska ont i halsen och är vääldigt snuvig eller vad man säger. Sen får jag ju inte glömma att jag forfarande har så #&/*% ont i min svanskota sen i förrgår! Jag och Ester hade ett litet missförstånd på volleybollplanen, eller det kanske egentligen var mitt misstag men det slutade iallafall med att jag fastnade i nätet och trillade rakt ner på golvet sen och fick sjukt ont i svanskotan! Så igår på det riktiga slutspelet hade jag ont i svanskotan hela dagen ! Ajaj , stackars mig.. Men jag kunde ju iallafall spela såklart, spelade alla matcher alla set, jag blev ganska så trött när jag kom hem. Men vi kom sjua i hela stockholm iallafall , vi vann bara en match av tre eller fyra tror jag andra dagen, men vi var väldigt nära att vinna flera. Vi kanske hade kunnat prestera liite bättre men jag tycker ändå att vi var jättebra och jag är jättenöjd, vi är ju trots allt som ester har sagt ett och tilloch med två år yngre är alla de andra där. Tänk liksom hur bra vi kommer vara nästa år ! /Linnéa


ta mig tillbaka

vi går där, längst den där gatan som både du och jag gått på så många gånger, men just den här gången kändes så speciell och pirrig, det var för att du gick där vid min sida. Det känndes som om jag inte var närvarande, som om det var någon annan än jag som gick där bredvid den mest underbara personen. Han tar min hand i ett stadigt grepp, som om han var rädd att jag skulle försvinna. Vägen fortsätter och jag vill inte att den ska ta slut, jag vill fortsätta gå där helt tysta hand i hand. Jag tänker att det här händer inte mig, det är för bra för att hända just mig. Jag känner en blöt och kall droppe droppa ner på min kind. Jag inbillar mig att jag gråter, men inser snabbt att det bara regnar. Han stannar till och släpper min hand. Fan, nu sticker han tänker jag i en halv sekund men ser att han vänt sig mot mig. Jag möter hans blick. Jag glömmer aldrig dom där blåa, helt underbara ögonen som nästan fick mina knän att vika sig. Han böjer sig över mig och våra läppar möts mjukt, och långsamt och passionerat kysser han mig. Vi står där en stund och bara kysser varandra, och vid det här laget är både han och jag helt blöta. Han slutar och kollar på mig igen med dom där havsblåa ögonen. Han smeker min kind med hans hand och försöker ta bort det regn som hammnat i mitt ansikte. Just den där kvällen kände jag en kännsla som jag aldrig har kännt förut. Åh gud låt det aldrig ta slut tänkte jag varje minut. Det var precis som i en film, någonting så oerhört härligt och på ett sätt helt overkligt. ./ester

omg vad vi är grymma!

Och vi vinner kvalet, vilket betyder att vi går vidare och får spela slutspel. Asså ärligt, vi är ett eller två år yngre än alla, och sen är det liksom första året vi spelar 6manna. När vi började förväntade vi oss ingenting, utan bara var där för att träna. hahah, nu är det bara skit grymma kvar i slutspelet och vi har typ ingen chans. men som sagt, vi är ju ett år yngre. Imorgon ska vi vara i Södertälje klockan 9, så jag måste väl upp vid sju någon gång, typ som när jag ska till skolan. suck.

Men nästa helg ska vi åka på träningsläger på Bosön, Lidingö. Fyfan vad det ska bli kul! Hela vårat träningsgrupp ska dit och rå träna inför SM. åå vad härligt. Jag älskar verkligen volleyboll.



/puss ester

you can put the blame on me

förlåt för jag har uppdaterat fett dåligt, men det är bara det att jag låg efter så jävla mycket i skolan nu när jag har vart borta, så jag har typ kind of pluggat all the time.

Aja, ska iväg om nån timme. Det bär av till Södertälje och vi ska kvala till slutspelet. Jag är fett taggad! Kan skriva när jag kommer hem igen. Och juste, kommer inte komma med några nya bilder för min kamera har gått sönder. men aja, vi får se hur det blir. Önska oss lycka till ! /Ester

i can do whatever i like

Gick hem från skolan idag. För det först hade jag ont i halsen, det kanske inte är en stor anledning att gå hem. Men jag hade ont i huvudet också, och sen orkade jag verkligen inte vara i skolan. Jag vill bara ha lov just nu..
Imorrn så kvalar vi till slutspel i volleyboll FlickorUnder17 , jag är jätteladdad. På söndagen är det rikiga slutspelet om vi går vidare, men det koVi kanske inte kommer vinna, vi är ju faktiskt yngre än vad alla andra som spelar där är, men vi kommer absolut att komma på en bra placering tror jag, eller vet jag! Ärligt talat så ska det bli ganska skönt när slutspelet är över, för jag har inte haft en volleyboll fri helg på jättelänge.. visst det är jäättekul att spela, men jaa de skulle fakitkst vara skönt med lite "ledigt" också, (a). Fast helgen efter den här tror jag blir det faktiskt ännu mer volleyboll, för vi ska på volleyboll läger på bosön ! Det ska faktiskt bli sjukt kul! Och efter det kommer ju falköping och blabla. Allt de är roligt, men jaja. haha. Nu ska jag försöka läsa lite i Om jag kunde drömma , för en gångs skull :) Pussar Linnéa


Jag ääääälskar den här låten!

snälla köp mig lite tid

Har just vart på träning som gick helt okej, men inte jättebra. Så jag ska gå och duscha alldeles strax men jag tänkte skriva lite här först eftersom jag är tydligen den enda som gör de. Jaja, idag var en jätterolig dag i skolan ! Jag ska inte berätta varför , men ni som vet, ni vet. hahahah , har inte garvat så mycket på jättelänge.
Efter skolan följde jag med Ester hem för att bland annat kolla på allt fint hon hade köpt i Kina. Sen hade vi lite roligt, roliga som vi är, och sen var jag tvungen att gå hem för vi skulle ju på träning. Jag känner att tiden bara rinner iväg och jag hinner inte med..
Ha de bra, Linnéa


hahah

Regler: Det här är svårare än du tror!
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med
samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger!
Lycka till!


1. Vad heter du? - Linnéa
2. Ett ord på fyra bokstäver: leka
3. Flicknamn: Lina
4. Pojknamn: Lucas
5. Yrke: Lindansös ? (a)
6. Färg: ljusblå
7. Klädesplagg: leggins
8. Mat: L.. ?!
9. Sak i badrummet: låda
10. Plats/stad: Lidingö
11. En orsak att vara sen: låste in mig
12. Något man skriker:  Låt bli!
13. Film: Love acually
14. Något man dricker: Lapin Kulta
15. Band:  Linkin Park 
16. Djur: Leopard
17. Gatunamn: Lillies väg
18. Bil: Långtradare (a)
19. Sång: Lay all your love on me
20. Aktivitet med mer än en deltagare: L

diamanthalsband

tänkte vara duktig och skriva ett inlägg innan Greys anatomy börjar. Så, idag efter skolan tog jag bussen mot anna och lina, och dom gick på vid norrviken, vi åkte till sollentuna station och började snacka om att vi faktiskt skulle åka till hässelby och träffa våra kära pojkar, men neej det vart inte så för att haha.. Men vi gick in i centrum och köpte en skitstor godispåse som vi åt på då..haha. Sen åkte vi ju såklart upp och ner för rulltrapporna, för det är tradition när man är i sollentuna centrum. Sen visste vi inte riktigt vad vi skulle göra, men vi bestämde oss för att ta första bästa buss någonstans, vi klev på den mot arninge och efter en halvtimme som kändes som mkt kortare kom vi till täby centrum och gick runt där ett tag. Jag sprutade på mig en Paris Hilton parfym där för flera timmar sen som luktar sjukt gott, och jag sitter här nu och känner den skitstarkt! Jag vill ha den!! Menmen, pank. aa iallafall, sen åkte vi hem med bussen och sen väntade på malla på våra andra bussar. Jätterolig dag :)
Och som alla borde ha lagt märke till så har solen kommit fram! Jag blev överlycklig idag när jag märkte att det faktiskt var rikigt varmt ute, och solen somsagt kom fram. Jag längtar bara till sommaren så jvla mycket !


åh vad jag saknar sommar 08 !
pusspuss, Linnéa

smell chanel

idag kom alltså bästis hem från Kina och hon hade massa roliga saker att berätta ! Jag fick ett par jättefina chanelörhängen av henne också, som jag har velat ha så himla länge och det visste hon såklart (a). tack så jättemkt <3. Nu har jag duschat efter dagens träning och sitter bara och väntar på att desperate housewives ska börja.

Och imorrn ska jag vara med mina älsklingar anna och lina, ändrade planer men vi får se vad vi hittar på! :)

förrförra veckan tror jag, jag och ester :)
<3Linnéa

Jag är trött, trött på livet

hello everybody
Fick ungefär nyss ett sms från ester att hon är tillbaka i sverige nu! yesyesyes, :) . Så imorrn kommer hon troligtvis till skolan så jag får träffa henne, ser fram emot det, jag har saknat henne. och jag förstår att hon inte ville åka hem från Kina, hem hit till kalla äckliga sverige. Jag ska defenitivt flytta någon annan stans när jag blir äldre, de är iallafall mina planer för nu.. kan ändras.

Jag längtar iallafall till onsdag, tror jag :D . pussar Linnéa


You are the reason i come home

Jag är så himla trött just nu.. det känns som jag kan somna. Jag gick upp tidigt igår för jag skulle spela allsollskan, jag fick spela med Sofia, Hedvig och Asena, och vi vann! gash jag vad jag älskar volleyboll , jag vill bara spela föralltid.
aja, här kommer en sjukt fin låt


what went wrong

förlåt för sämst uppdatering på min sida, har inte vart vid datorn någonting, men nu ska jag iallafall ta också skriva lite. Det är ju kanske inte så mycket som har hänt sen jag skrev senast, som var i.. onsdags tror jag. Inatt sov jag och anna iallafall över hos Lina, det var jättemysigt. Vi hade planerat med några att träffa dom igen, och fan vad vi såg fram emot det , men sen hände det en sak och de blev ändrat.. gud vad ledsna vi blev :( . men vi tre hade det jättemysigt ändå och somnade till en film med kläder och smink och chockladsmak i munnen efter våran smet, hahaha!
Kom hem för ett tag sen, och det är meningen att jag ska passa min lillebrorsa , men jag vet faktikst inte vart han är, men jag tror hos en kompis, haha!


i <3 oss
Pussar Linnéa

good bye Beijing

fan vad sorligt, jag vill inte aka hem ! Jag alskar peking, allt ar sa stort och maktigt, sa javla ballt. Hahaha jag och mamma kommer betala overvikt pa varat bagage pa planet hem imorgon, vi har kopt for mycker klader ! hahah fail. Men ialllafall, jag rekomenderar verkligen Beijing/Peking. Gatorna kanske inte ar sa fina, luften kanske inte ar den basta och maten ar val inget vidare... Men det jag har sett har kan du ALDRIG se i Sverige. Det ar sa olikt sverige, sa himmla haftigt. Suck, vill inte komma hem till kalla ackel Sverige! Idag var det 17 plusgrader har, OCH SOL! det var sa javla underbart, som en svensk forsommar. Jag vill verkligen inte hem, snalla, lat mig vara kvar... Ester

canada goose

tjolahopp ni dar uppe i sverige !

Idag var vi pa kinesiska muren. Liksom vad ska man saga, det var sa jaavla haftigt ! Man sag hur den slingrade sig flera mil, upp och ner over bergen. Aven fast vi gick at sidan som skulle vara den lite lattare, sa var det anda sjukt jobbigt. Det var sa javla brant och typ tusen miljoner stappsteg, till och med ngn med bra kondition skulle blivit utmattad.

Jag har aven kopt en Canada Goose jacka, den ar sa himmla skon, och VARM framfor allt. hahah, jag alskar den. i alla fall, imorgon ska jag och mamma totalshoppa ! fyfan vad kul det ska bli. Hahha, det roligaste av allt ar ju typ att pruta pa allting. Liksom, dom sager priset pa varan som om det va en akta, men allting ar ju fake.


Och jag orkar inte forminska bilden, det tar for lang tid och blir fett fult. Men iallafall, here it is, Me and my jacket. i <3 it. hahah, ska kila ivag och sova nu. Peace out ! /Ester

Never think


Om jag kunde drömma

Igår i skolan kollade vi på Twilight, på varje rast tror jag, alltså för att hinna se hela. Jag hade aldrig kunnat ana det, men den här filmen är ju så sjukt bra. Alla säger att böckerna är så himla bra också, och sorgliga. Så jag ska få låna den första till att börja med av Johanna. Jag ser fram emot det , faktiskt (:

Om ungefär en timme går min buss till volleybollen, ska bli skönt att träna faktiskt. Och imorrn är det ju fredag också! Så jäkla skönt med helg igen ! På lördag ska jag först spela allsollskan , men bara kort- ungefär till ett. Sen ska jag och AnnaR till Lina , och sen ska vi sova över där , ska bli roligt !


typ helt perfekt ?

Live from beijing

(for er som inte vet sa ar Beijing samma stad som peking!)

i'm so happy i'm so glad, det ar underbart. Idag kollade vi pa pandor, sommar palatset, sotvattens parlor, te cermoni och kinesisk akrobatik. Men det coolaste under hela dagen var enda att vara INNUTI fogelboet, den olympiska arenan for OS 2008, sa javla ballt!

Imorgon ar det the great wall of china som galler, pa svenska ar det kinesiska muren. Ska bli sa javla spannande, liksom ett av dom sju underverken. i can't wait ! haha, men ska kila ivag nu, maste duscha och lite annat. Puss pa er, saknar er! PekingEster


uttråkad.

Tillbaka nu (eller för ett tag sen) från ännu en vanlig träning. Det gick väl som vanligt , bara att jag är så himla trött idag. Kunde knappt gå upp imorse! -fast att jag har haft lov.. men jag ska gå och lägga mig direkt efter Desperate housewives idag iallafall.

Men herregud vad skönt för ester ! Jag är så himla avundsjk ,och jag har ju läst om Kina och gjort värsta arbete om det, så jag vet exakt vart hon ska alltså till himmelska fridens torg, tror jag det heter. Åh, skulle så gärna vilja vara där .. jag har inte rest på så himla länge. Resa efter resa blir bara inställda för mej, först var det Shanghai, sen var det Brasilien i julas och någon mer tror jag. Jag vill resa- nu ! Men jag får väl vänta tills i sommar, då jag ska till turkiet, hehe.


Pussar&kramar, Linnéa

KIIINA !

yes, det fanns internet pa hotellet!

Efter nio timmars flygresa kom jag antligen fram, fan vad skont. Just nu ar klockan 21.00, alltsa sju timmar fore er. Jag kommer lagga in lite bilder da och da, for jag har kameran med mig. Har i beijing/peking ar det ungefar som en var dag hemma i svergie, typ 10 plus grader. Imorgon ska jag till himmelska fridens torg och den forbjudna staden. Ska ocksa ata lunch hos en kinesisk familj, men jag ar lite kinkig, sa vi far se hur det blie med det. Ikvall at vi pa en riktig kina resturant, och om vi sager sahar, kina maten hemma ar inte direkt samma sak som den har. Och arligt talat, den dar hemma ar faktiskt battre ! Men maste sticka, ska ut pa gatorna med mamma, hahah tolka det som du vill. Puss, Ester

Vad vore mitt liv utan lov?

Tillbaka till skolan igen då efter ett skönt men kanske lite för snabbt lov. Önskar att det hade vart iallafall en vecka till, men nej. Om de ändå vore så väl.
Känner mig ganska stolt, har nästan skrivit klart en bokrecension som är ungefär två sidor, fast att jag liksom inte behövde det nu. Och sen framförde jag min engelska powerpoint grej för hela klassen idag, så två stenar har släppts från mitt hjärta känns det som, hehe.

Som alla nog har läst så åkte Ester till Kina idag. Som tur var fick jag dagen med henne, för att hon var i skolan idag också. Kommer sakna henne mkt, och jag är så himla glad för hennes skull. Liksom vem skulle inte vilja åka till kina och bara shoppa loss?! Vi kan gärna byta plats Ester (;
Pussar, Linnéa (jag känner mig tråkig , för jag har brist på bilder..)

men vafaan, jävla cp blogg.

VARFÖR PUBLICERAS INTE MINA INLÄGG ?!
haha cp, menmen. Vi vann silver idag. Vann alla matcher på hela dan, men förlorade mot södertälje i finalen. Dom va skiit grymma. Så nu är man näst bäst i stockholm, i flickor under femton. Linnéas lag kom fyra, tror jag. Men dom va också jätteduktiga !

OCH SEN VILL JAG BARA PÅMINNA ALLA OM ATT IMORGON KVÄLL/EFTERMIDDAG ÅKER JAG TILL KINA ! fan vad skönt det ska bli att bara komma ifrån allting, bara slippa skolan. omg vad skönt. Jag har med mig mobilen, men eftersom det är typ kind of på andra sidan jordklotet, så kommer jag varken svara på sms eller samtal från sverige. Men bara lugn, det finns internet uppkoppling på hotellet, så ett och annat inlägg kan jag nog smyga in med.


jag och mitt lag, Hedvig, Sofia, Moi och Lina.
Ha det bra här i svergie, cya ! /Ester

jag känner mig så smart

Ja, Ester har berättat om vårat lilla misslyckande tidigare idag. Men jaja, balsam är ju alltid bra! Hahahahha..

jag och en lite dold ester förväntalnsfulla på hur färgen skulle bli.. hahahahahha ( bjuder)

idag var jag , och ester och andra personer i sport hallen och kollade på när dom andra kvalade för imorrn, men jag spelade inte själv, ska spela imorrn. Det är så himla skönt att vara där i sport hallen tycker jag, jag skulle kunna åka dit och bara sitta och glo om jag var typ ledsen eller något, :).  Men egentligen borde jag gå och lägga mig redan nu, för jag ska upp så tidigt imorrn, och jag måste vara så jäkla utvilad och bra ! För imorrn är det slutspel och vi ska vinna!! Det ska vi verkligen !

fail !

Jag och linnéa är så jävla överintelligenta! Vet ni vad vi har gjort nu ? joo, när vi skulle färga mitt hår, haha, då färgarde vi det med balsam ! Fan vad klantigt. Det fanns 2 st olika tuber, en med balsam och en med färg, så tar vi såklart fel ! så aa, nu har jag suttit med balsam i mitt hår i ca en timme. Vi är så smarta, äkta blondin huvuden. menmen, shit happends. Mamma hjälper mig att färga om det efter kina, men gud vad jag känner mig oerhört klantig !

Kisses Ester


jag bara måste...

slänga in en bild på den här sötnosen ! Josh Duhamel som är med i tv serien Las vegas. åå, me like. ärligt talat, om gud har skapat någonting snyggare än denna skapelse behöll han den nog för sig själv. haha ! /Ester


bad luck.

okej, idag är det verkligen inte min dag. Fan vad irriterad jag blir!

Jag har suttit och tagit en massa låtar från playahead, och la in dom på anteckningarna, asså typ 20 st. Sen precis när jag är klar, jaa, då slocknar hela min jävla fitt data och stänger av sig. SÅ INGA LÅTAR SPARADES! åå, fan vad jag hatar sådant. Någonting annat jävligt jobbigt är när man skrivit ett långt inlägg, så ba försvinner hela skiten. Hahah, fan vad man blir irriterad. Menmen, får väl försöka hitta dom låtarna jag ville ha igen... önska mig lycka till ! /Ester

you are so rude.

just nu orkar jag ingenting, asså verkligen ingenting. Nu sitter jag här, hemma på en fedagskväll, datorn och jag. Om det inte hade varit pappas födelsedag så hade jag lungt taggat till sollentuna, men nu är det som det är.

Imorgon ska jag upp klockan tio, för att klockan elva ska jag jag vara i sporthallen och kolla på när våra andra lag kvalar till slutspelet. Efter det ska jag hem till Linnéa och färga mitt hår, det ska bli skönt att bli av med den här förbannade utväxten. Sen ska jag väl hem och sova, haha. Inte för att jag är trött eller så, utan för att jag ska upp klockan kvart över sex på söndagen. Då är det faktiskt såhär att jag, linnéa och några andra tjejer från vårat lag ska spela oss till final och bli bäst i stockholm, under femton. hahah. Och juste, förlåt för att det inte kommer några nya fräscha bilder från min front, men det är så att jag har tappat bort min USB sladd till kamerajäveln. eller det har jag kanske redan sagt ? hahah, nevermind. Hörs senare, peace out, Ester

bara för att listor ser så opriffsiga ut, haha

SENASTE:

1. Dryck: Någon fruktdryck
2. Telefonsamtalet: Pappa alldeles nyss
3. SMS: till ester
4. Sång du lyssnade på: Jag är 15 år , haha.
5. Gången du grät: kommer inte ens ihåg.

HAR DU NÅGONSIN:

6. Dejtat någon två gånger: Njej.
7. Har någon varit otrogen mot dig: .De hoppas jag inte
8. Har du varit otrogen?: nej
9. Förlorat någon speciell person?: ja.
10. Varit deprimerad?: Jaadå
11. Varit så trött att du somnat sittandes?: Jaa, haha!

DINA TRE FAVORITFÄRGER:

12. Rosa
13. Svart 
14. grå (?)

I ÅR HAR DU:

15. Lärt känna en ny vän: Jaa
16. Fått ditt hjärta krossat: nej, inte krossat.
17. Skrattat så att du har börjat gråta: yes
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: På sätt och vis :]
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Faktiskt, .
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Joo, de gör man väl ?
21. Kysst en kompis: Haha, jaa ! ;]

RANDOM:

22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat IRL: de flesta, skulle jag tro
23. Hur många barn vill du ha?: tre tror jag
24. Har du några husdjur: två,
25. Vill du ändra ditt namn: JA! Linnéa är typ de barnsligaste ever..
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: kommer inte ens ihåg ahaha (a)
27. Vilken tid vaknade du idag: 10, tror jag
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: läste en bok (!!!!).
29. Någonting som du längtar till: SOMMAR, ÖLAND!
30. Senaste gången du träffade din pappa: Någon timme sen.
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Jag vill bo på något annat, varmare ställe.. och sen finns det så mycket.


32. Vad lyssnar du på just nu: 17 år, veronica maggio , (a)
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Jaa, ? hah
34. Vad gör dig irriterad just nu: att mina fötter är jättekalla


OM DIG:

36. Vad är ditt namn (hela): Linnéa Anna Edselius
37. Singel/upptagen: singel
38. Stjärntecken: Oxe
39. Kille eller tjej: tjej
40. Grundskola: Vibyskolan
41. Gymnasie: snart ;)
42. Högskola: De får vi se
43. Hårfärg: Jätteblondt
44. Långt eller kort?: nyklippt, så mittemellan
45. Längd: 168 cm
47. Vad gillar du gällande dig själv: hmm.. inte så mkt
48. Piercings: Två hål i ena örat och ett i det andra.
49. Tattoos: Nej, men jag ska defenitivt skaffa.
50. Höger eller vänster: vänster!

DIN FÖRSTA:

51. Operation: hmm, inga
52. Piercing: öronen, 
53. Tattuering: har ingen
54. Bästa vän: Första var anna nordkvist
55. Sporten du spelade: Jag tror det var dans eller något sånt.
56. Husdjur: min lilla kanin, lukas
57. Vaccination du minns: Den fösta jag minns var nån gång jag tog i stan när skulle utomlands..hmm
58. Konsert: Kommer inte ihåg!
59. Förälskelse: hähä,
60. Alkohol du drack: Kommer inte ihåg, hah

JUST NU:

61. Äter du: inget
62. Dricker du: fruktrdryck
63. Är du påväg att: byta om till träning
64. Lyssnar du på: ingenting
65. Väntar du på: Att det här ska ta slut.

DIN FRAMTID :

66. Vill du ha barn? jaa, sen.
67. Vill du gifta dig? absolut
68. Karriär i åtanke? Ingen som helst aning. 

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

69. Läppar eller ögon: ögon 
70. Kramar eller pussar:  pussar!!
71. Kortare eller längre: längre 
72. Yngre eller äldre: av mina erfarenheter-äldre
73. Romantisk eller spontan: spontan
74. Snygg mage eller snygga armar: hmm.. mage får det bli 
75. Tattueringar or piercings: tattueringar
76. Känslig eller inte: inte föör.
77. Ragg eller förhållande: Ragg är ju alltid roligast...
78. Bråkstake eller tveksam: mitteemellan ?(a)

HAR DU NÅGONSIN:

79. Kysst en främling: ja
80. Gjort något sjukt spontant: Har jag säker
81. Tappat glasögon eller linser: har inte de, så nej
82. Haft sex på första dejten: Nej
83. Krossat någons hjärta: Vet inte,
84. Har någon krossat ditt hjärta: Kanske, ja
85. Har du blivit arresterad?: no
86. Dissat någon: ja.
87. Gråtit när någon dött: Ja ?!. 
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): Neej, haha.

TROR DU PÅ:

89. Dig själv: Ibland
90. Mirakel: ja
91. Kärlek vid första ögonkastet: hmm, jaa!
92. Himlen: Nej
93. Tomten: haha nej.
94. Att kyssas på första dejten: ja.. ?
95. Änglar: jaa.

SVARA ÄRLIGT:

97. Haft mer än en pojkvän på samma gång?: det kallas att vara otrogen, men nej.
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen helalivet ut?: Jaa, absolut
99. Vad kan du verkligen inte leva utan?: solen, haha.
100. Att posta det här är din 100 sanning? vaa?

in a rich mans world

Sitter och försöker kolla vad man kan göra för att tjäna lite pengar när man är 13, snart 14 år. och det finns verkligen ingenting som man kan göra. Jo visst, man kan klippa gräset, städa.. Men det är exakt det jag inte vill göra! Så snälla snälla om någon har ett förslag kan ni säga det ? och säg inte dela ut reklam, alla säger att det är så kasst. Tack på förhand!


here comes the sun

Just nu är jag jättelycklig faktisk, haha. Och det är därför att det äntligen har börjat en till på min franska ! Yes, nu slipper jag vara själv ! Så tack så mycket, Linn. Sen är jag också sjukt glad för att solen skiner! Det känns lite som en ny värld nu efter att ha left alla dessa månader i mörkret, känns som en lättnad.

Hann faktiskt med väldigt mycket igår, på morgonen åkte jag och mamma in till stan då, eller okej, det var unegfär vid 1,men för mig är det just nu som morgon för jag hade precis vaknat ungefär. Vi gick nästan direkt och åt sushi då, jag kan inte direkt säga att det var jättegott.. men okej var det väl iallafall. Inte direkt något jag skulle välja att äta om jag var på restaurang, menmen, nu har jag iallafall provat. Sen skulle vi gå någonstans, så sitter hela mammas killes typ jobb och vinkar åt oss i fönstret, HaHAahahah ! Eller iallafall typ 10 personer, det såg så roligt ut, hahhaa. Sen gick vi och köpte lite saker och blablabla. Men sen skulle jag ju gå och klippa mig! Stället var såå fint och lyxigt! Alla gick runt och log mot en hela tiden, haha. Men det var faktiskt jätteskönt att klippa sig där, eller vad man ska säga. Och frisyren då, den vart väl som vanligt. Men luggen är kvar.. fast det var bara att låta den växa ut så jag längtar tills den gör det faktiskt.
Efter det gick mamma och jag på bio och såg australia, lite sent att se den nu kanske, men den var iallafall sjukt bra! Det var som många filmer i en, man grät och skrattade och så. Rekommenderar den! och hur snygg är inte han liksom.. ?

Sen skyndade vi oss hem i bilen så jag skulle hinna till Greys anatomy, jag missade väl ungefär 10 minuter, men det gjorde inte så mycket. Jag hann iallafall se resten. jag älskar Greys anatomy.


puss Linnéa


begravning.

Ska strax åka iväg till uppsala på min morfars begravning. Jag hatar verkligen begravningar, jag gråter även om det är någon som  jag inte känner. Asså morfar, när jag va liten, ungefär 6 år, var du den största idolen jag hade. Vi hade alltid så jävla kul du och jag. På vintern byggde vi snögubbar som skulle likna mormor, på våren plockade vi tussilago, och på sommaren byggde vi alltid upp mitt pippi långstrump tält i trädgården. Och på hösten, den tionde oktober, mmin födelsedag, kom alltid du och mormor till min skola och hämtade mig. Jag kommer ihåg hur vi gick hem, upp för den branta backen som var så jobbig att gå i att vi stannade och tog pauser. På julafton gick vi alltid runt och sjöng på låten Hey baberiba med burken. Vi dansade och sjöng så att grannarna nästan klagade. Sen vips, efter en sommar hade du blivit gammal och fick svårt att gå. Ingenting var som förut, allt var som försvunnet. Dom senaste månaderna jag träffat dig har det gjort ont i mig att se dig ha så svårt att sätta sig i en soffa. Du gick runt där i din lägenhet med din rullator och tänkte på ditt liv. Och sedan, en morgon i februari så fanns du inte mer. döden är en del av livet, men jag vill inte tänka så. Jag är glad för att jag alltid kommer se dig som den där glada och roliga morfarn som du var när jag va liten. Tack för allt, du gjorde verkligen min barndom speciell. Du ska veta att saker kommer inte vara som dom samma nu, inte när du inte finns, och jag kommer verkligen att sakna dig. Jag älskar dig morfar, du var verkligen den bästa killen som fanns. /Din Ester

you better die young girl

asså jävla so prov ! Har so prov på fredag om Jordens innre och yttre krafter, finns det ngt tråkigare ? hahah, i don't think so. menmen, sitter här och har en litet paus från pluggandet. Lyssnar på Young baby, åå vad jag älskar den. Och juste, ska färga håret svart igen, linnéa hjälper mig på Lördag, så alla ni som tyckte att jag inte skulle göra det kan ta sig i röven. Hahah, nejdå, men det är bara det att det är så jäävla skönt att ha svart hår, liksom man ser inte lika väl om det är smutsigt och så, plus att det tar lite längre tid innan man ser utväxten på mig, eftersom jag har jättemörkt hår innan. muahah.

Asså guud vad jag längtar till på måndag ! För er som har missat det så drar jag iväg till Peking/Beijing, Kina, på måndag och shoppar sönder. Jag vet, allt är fake, men shit the same, det syns ju inte... oftast. haha ! menmen, måste väl återgå till mitt plugg nu. Gaash vad jag känner mig som en plugg häst. menmen, kanske skriver ngt mer ikväll. Annars skriver jag imorgon, är ledig hela dan imorgon, ska på morfars begravning. Usch fyfan vad jag hatar att gå på begravningar! Kisses Ester



Slänger in en egobild på mig också. Ursäkta röran i mitt rum, men ni som känner mig väl vet att jag inte är speciellt road av att städa och plocka undan grejer (a)

äckelskolan

okej, nu sitter man i skolan och väntar på att få sluta. Hahah, måste egentligen skriva på värsta NO grejen, men jag orkar inte. Men iallafall, redovisade min engelska idag, MVG ! Fan vad glad jag blir, ska bara fixa ett VG eller MVG p SO provet på fredag, sen är det lungt. Menmen, slutar strax. Måste ta tåget hem, men bloggar lite mer när jag kommer hem. /Ester

..för jag har ju lov ! mohah

Vet ni vad jag ska göra för första gången i hela mitt liv imorrn ? Jo , jag ska äta sushi! Haha, jag har av någon anledning aldrig gjort det. Vissa säger att det är supergott, men andra säger att det är jätteäckligt, men jag får väl avgöra själv imorrn. Imorrn ska jag också klippa mig hos något jätte topnotch ställe som heter Sasha Juan, har hört talas om det faktiskt. Jag är faktiskt lite nervös, hehe. Tänk om hon typ klipper något jättekonstigt, som är snyggt i vuxenvärlden eller vad man ska säga, haha.


det är väl så här det ser ut ? (a)

och btw...

OM EN VECKA ÄR JAG I KINA OCH SHOPPAR LOSS !
/E

paus

jaa, jag tar mig en liten paus mellan mitt plugg, haha, orkar inte. Jodå, jag ska få MVG på min engelska redovisning imorgon, annars dampar jag fan. Men aja. Jag kan inte säga mer än att jag AVGUDAR designen linnea har gjort ! den är så jäävla ball !

Hade träning nyss, det gick väl hyffsat, inte bra och inte dåligt ! haha, men aja, ska väll återgå till mitt råplugg. Loveu, /ESTER

ny look

Så , nu har jag äntligen fixat en ny header. Jag blev faktiskt jättenöjd, helt vanlig och enkel men ändå så modern ! Ester blev också nöjd, så den kommer vi ha. Men bakgrunden kan diskuteras, men just nu tycker jag iallafall den är fin. Puss Linnéa

sommarminnen!



Fyfan vad jag saknar er, och hur många gånger jag än sagt det så måste jag säga det igen; sommar 09 kommer bli såå bra ! Jag skulle göra nästan vadsomhelst för att få sommar.

dåligt humör

Okej, jag är inte på världens bästa humör. Fick precis reda på att mamma har sålt vårat underbart söta lilla radhus och tänker flytta till uppsala! asså aldrig, aldrig i hela mitt fucking liv att jag flyttar till en helt annan stad! Om mamma flyttar dit. jag lovar och svär, då bor jag bara hos pappa i väsby. Asså ärligt, palla att hon inte tänker med hjärnan, liksom kul att pendla mellan norrviken och uppsala varannan vecka. Fyfan vad dåligt, det orkar jag inte med.

Och sen vet jag att jag måste välja ut ngt jag ska ha på mig på min morfars begravning på torsdag. Asså fan vad alla dör nu helt plötsligt, har jag typ gjort ngt fel? varför drabbar det mig, och varför allting samtidigt? suck. Och sen måste jag egentligen köpa en födelsedags present till pappa som fyller år på söndag, men det hinner jag inte, så jag vettefan vad jag ska komma med för ursäkt.

Och ikväll måste jag plugga till min engelska redovisning som ska redovisas på onsdag, asså jag orkar inte. Det kommer gå åt helvete, det känner jag på mig redan nu. Fyfan. Och sen på Torsdag, när jag ska på begravning, har dom andra SO prov, som jag troligen kommer få göra på Fredag. Och på Fredag har jag även en musik redovisning om raggae som ska framföras.

jaa, kära läsare. Ni kanske förstår nu varför jag inte har tid att blogga, men jag lovar, jag ska bli bättre.... när jag har lite mer tid! Och medans jag får stå ut med jävla cp skolan, så ligger Linnéa hemma och sover och latar sig. Det är inte rättvist. Suck. men nu är det iallafall bara en vecka kvar tills jag ska till KINA ! yes, vi hörs. Love you all, /Ester

juste, bilder

nu har jag lagt in alla bilder då, och jaa, det är BARA bilder på oss i våran hytt, hahahah. Men här kommer några;

         

nu orkar jag inte sätta in fler, men som ni ser så ser alla ganska lika ut, hahah. Men ejoy iallafall. /Linnéa

har såå tråkigt!

Svennetest

Ditt efternamn slutar på -son [ ]
En vän har samma förnamn som du [ ]
Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du [ ]
I din familj är ni 2 barn [ ]
Du bor i villa [x]
Du bor i en tätort [x]
Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla [x]
Dina föräldrar har gift sig [X]
Din mamma är yngre än din pappa[X]
Din pappa heter Lars [ ]
Din mamma heter Anna [ ]
Din familj har en silvergrå eller röd bil [x]
Du har tillgång till Internet hemma [X]
Du har egen mobiltelefon [X]
Du har ett eget rum [X]
Du har varit utomlands minst 2 gånger [X]
Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna [X]
Du har varit i Grekland [ ]
Du har varit på Öland minst 2 gånger [x]
Du har varit på campingsemester minst 2 gånger [ ]
Din familj har en husvagn [ ]
Ingen av dina föräldrar röker [X]
Du har husdjur [X]
Du får månadspeng [X]
De flesta i din familj är blåögda [ ]
Du äter McDonalds [X]
Du följer Melodifestivalen ibland [ ]
Du kollar på "Så ska det låta" med dina föräldrar då och då [ ]

Multiplicera antalet X med 3 och få din svenne procent.

Jag blev 45 procent svenne , tss.


Lov !!!!!!

nu sitter jag hemma och har lov äntligen, medans alla andra sitter i skolan. haha, såå skönt. Idag ska jag alltså inte göra ett ända skit tror jag, bara ta det lugnt.
Ska sätta mig ner och kolla på high school musical 3 igen strax, haha tönt jag är. Men man smälter ju när man ser det här ;

Juste-  Zac Efron och Vanessa hudgens har förlovat sig ! Hur gulligt är inte det ?

galaxy

Har lagt in alla bilder från kameran nu, på den andra tröga datorn, men det är bara för att det är min . Ska gå och lägga upp dom snart, men inte just nu.

Kan berätta lite snabbt om kryssningen, först klev vi ju på båten och gjorde nästan ingenting i nån/några timmar förutom att äta. På kvällen , vid 11 var det disco så vi drog såklart upp dit ! Jag kan säga att det var hel del personer som bad oss hänga med dom till deras hytt, men nejnej ! Men vi drog runt och snackade och dansade med en massa trevligt folk men alla gick och kom typ. Men sen, träffade vi några supersköna killar som vi satte oss ner med, och där satt vi heela kvällen, fram tills halv 4 nångong. Sen var vi tvungna att gå.. -.-.  Ska inte gå in på något, hähä. Dagen efter var vi med dom också ,ingennting speciellt mer hände. Jo , jag köpte en ny parfym, haha. ¨
Men just nu lånar jag lite bilder av lina, sen ska ni få se mina ! Men iallafall , det här var något av det bästa jag har gjort ! och det SKA göras om , right ?

   . Enjoy , massa pussar Linnéa


Kanske den bästa kvällen i mitt liv

nu är jag hemma från kryssningen , det var mkt bättre än vad jag trodde ! Jag har lärt mig så himla mycket.. och jag har kännt så som jag inte visste att man kunde, och det känns så bra !
och heh , förlåt anna & lina för att jag var så typ.. irriterad i slutet , men ni vet varför (a). <3


Linnéa

RSS 2.0